Maree Loose

Hi Flowers, 

Mijn naam is Maree. Ik heb het geluk dat ik alweer voor het vierde jaar mooie reizen mag begeleiden. En gelukkig is het bijna alweer zo ver... het nieuwe Flow seizoen komt over een paar maanden weer om de hoek kijken... en WOW ik heb er zoveel zin in!!!

Misschien gaan wij wel samen een super toffe hike maken door de bergen in Noorwegen? Op een jetski over de oceaan racen in Gran Canaria? Toffe steden bezoeken? Veel te veel pannenkoeken bakken op een te klein kookstelletje op de camping in Argeles? Om ze vervolgens op het strand op te eten? Of gewoon even helemaal relaxen met onze billen aan het zwembad? 

Sowieso gaan we samen weer mooie nieuwe plekken ontdekken en er onwijs van genieten. Ik kijk er naar uit!

Wie weet tot gauw!? 

Liefs, Maree 

 27 jaar

VEGHEL

4 jaar bij Flow
LEUKE WEETJES

Hobby's: Ben verliefd op het door de bossen racen met mijn paard, hou onwijs van reizen, ben gek op skiën, en doe graag leuke dingen met mijn vrienden. En o ja, in de zomer vind je me op een festivalletje met de zon op mijn snoet en een drankje in de hand!

Opleiding/beroep: Therapeut met de hulp van paarde

Recente reiservaringen met Flow: Spanje, Cambrils 2018 | Islantilla, Spanje 2017 | Argeles sur Mer 2016 | Voss, Noorwegen 2016 | Gran Canaria, Maspalomas 2016

Persoonlijke reiservaring: Spanje, Portugal, België, Duitsland, Engeland, Kroatie, Zweden, Griekenland Frankrijk, Turkije, Oostenrijk, Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, Thailand, Noorwegen

Maree RAADT ONDERSTAANDE REIZEN AAN