Ypkjen Rameijer

Hallo,

Hou jij ook zo van Flow?

Ik vind Flow super tof, want ik vind reizen geweldig en samen met anderen op vakantie gaan vind ik gezellig. “Happiness doubles when you share it”.

Ik ga graag mee met de zomerreizen, maar ook met de winterreizen geniet ik volop. Lekker skiën en vooral Roger inpeperen!

Ik woon in Dronten en heb drie kinderen die ook al weer klaar zijn met studeren en hun eigen leven hebben. 

Mijn favoriete activiteiten in de winter zijn skiën en schaatsen. 

In de zomer ga ik graag kajakken, heerlijk dobberen op het water en daarna een potje koken op een gaspitje voor de tent. Soms ga ik fietsen tussen de palmbomen in een heel ver land. Ik heb ook wel eens een huttentocht gemaakt. Dan loop je met al je spullen in je rugzak hoog in de bergen van de ene hut naar de andere. ‘s Avonds eet en slaap je in de hut. Het leukst is natuurlijk om naar het topje van een berg te klimmen, want daar heb je immers het mooiste uitzicht! 

Verder vind ik het leuk om met vrienden en andere Flowbegeleiders leuke dingen te doen zoals kamperen en wadlopen. Heb je dat al eens gedaan? Tot je kuiten door de blauwe blub en tot je middel door het zeewater? Heerlijk...!!

 

 

 56 jaar

Dronten

16 jaar bij Flow
LEUKE WEETJES

Hobby's: kajakken, skien, wandelen, schaatsen/skeeleren, fiets/wandelvakantie

Opleiding/beroep: Zelfstandig

Recente reiservaringen met Flow: Grebbestad, Zweden 2018 | Sankt Jakob im Rosental, Karinthië, Oostenrijk 2018 | Wagrain, Salzburgerland 2018 | Arco, Italië 2017 | Lofer, Oostenrijk 2017

Persoonlijke reiservaring:

Ypkjen RAADT ONDERSTAANDE REIZEN AAN