Begeleide reizen van Flow Reizen: onbezorgd op vakantie!

23-02-2018

Naar de homepage

Je bent begin 20, hebt een licht verstandelijke handicap en/of een vorm van autisme. Al jaren ga je met je ouders op reis, altijd met veel plezier. Maar de laatste jaren begint het toch te kriebelen. Zelfstandig op vakantie is geen optie, maar altijd op reis onder begeleiding van je ouders wordt ook steeds minder aantrekkelijk. Je wil het graag zelf proberen, je wil nieuwe dingen doen, nieuwe vrienden maken en nieuwe plekken bezoeken.

Begeleid op reis: samen met nieuwe vrienden de wereld ontdekken!

De wereld ontdekken hoef je niet alleen te doen, dat kan ook samen met nieuwe vrienden en onder goede begeleiding. Bij Flow Reizen bieden we begeleide reizen voor iedereen die mooie avonturen wil beleven, maar daarvoor een steuntje in de rug nodig heeft. Lekker samen actief bezig zijn, nieuwe dingen proberen en nieuwe landen verkennen, daar gaat het bij onze reizen om. De top van een berg bereiken is gaaf, maar het is nog mooier als je dat kan delen met je reisgenoten, toch? Een begeleide reis ondernemen is een mooie volgende stap voor je zelfredzaamheid.

Waarom begeleid op vakantie met Flow Reizen?

Wanneer je met Flow Reizen begeleid op vakantie gaat, dan kan je rekenen op professionele begeleiding. Deze jonge, enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat ze niet alleen alle praktische zaken regelen, maar ze zijn ook jouw steuntje in de rug. Ze bieden begeleiding waar het nodig is en laten je vrij waar het kan, zodat jouw handicap geen beperking wordt. Met een volwassen benadering als uitganspunt, zorgen zij ervoor dat jij die vakantie beleefd waar je al zolang van droomde. Een begeleide reis met Flow Reizen; onbeperkt op vakantie!

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en/of bestel een brochure. Ik krijg al zin om op vakantie te gaan en jij?

 

Voor het eerst met Flow Reizen op vakantie:

Bekijk onze zomerreizen van maximaal 10 dagen

Naar de homepage