Interview met 2 reizigers: Eelco en Marijke Mählmann

27-03-2018

Droomreizen

Het is heerlijk om op reis te zijn. Wandelen in de bergen, luieren aan zee, actief bezig zijn of cultuur snuiven. Iedereen kiest een andere vakantie. Wat zijn de droomreizen van deelnemers van Flow?

 

Marijke en Eelco Mählmann (46 en 48 jaar)

Marijke en Eelco gingen al vaak met Flow op pad. Moeilijk kiezen dus, wat hun mooiste reis nou is geweest. Na enig overleg zijn ze eruit: Canada 2015!

Eelco: "De mooiste reis die we samen maakten? De reis naar Canada in 2015 was heel erg mooi. We hebben beren gezien, in het bos en ook gewoon op straat. Bang waren we niet, je moet er gewoon een beetje uit de buurt blijven. We hebben in Canada ook voor het eerst in ons leven orka's gezien. En een heleboel watervallen."

Samen op reis
Marijke: "We zouden de reis naar Canada nog wel een keer willen doen. Niet precies dezelfde reis, maar wel hetzelfde land. We willen wel graag nieuwe dingen zien. We hebben al heel veel reizen gemaakt samen. Denemarken, de Dolomieten, Macedonië, allemaal prachtig. "

Eelco: "Ik ga al mee sinds Flow bestaat. Maar er zijn ieder jaar weer mooie nieuwe bestemmingen. Dit jaar wil ik graag op de nieuwe winterreis naar Oostenrijk. Maar het komende jaar gaan we met z’n tweeën een weekje in een huisje in Nederland. In 2019 willen we weer met Flow op reis. Dan word ik vijftig jaar en dat willen we vieren."

 

6 jaar getrouwd

Eelco: "Toen we zes jaar waren getrouwd afgelopen zomer hebben we dat met Flow gevierd op Kreta. We zijn met z’n tweeën uit eten geweest. Toen kwamen we ‘s avonds terug in het hotel en toen hebben we daar nog taart gegeten met de hele groep. Kreta is heel anders dan Canada, maar het was ook zeker een heerlijke vakantie. We zijn naar de dierentuin geweest. Een aap had daar de zonnebril afgepakt van een andere deelnemer. Dat was eigenlijk niet fijn maar wel heel grappig."

 

Het fijne van Flow

Marijke: "Het fijne van Flow is dat de begeleiding altijd heel gezellig is. En als er problemen zijn kunnen zij altijd helpen. Ze zijn het steuntje in de rug wat we nodig hebben. We zouden misschien nog een keer naar Nieuw Zeeland willen, maar dat is wel heel erg lang vliegen en daar hou ik niet zo van."