Interview met een reisbegeleider: Kylie van den Heuvel

01-03-2018

Droomreizen

Het is heerlijk om op reis te gaan. Wandelen in de bergen, luieren aan zee, actief bezig zijn of cultuur snuiven. De Flow-begeleiders gaan overal naar toe, toch hebben ze allemaal hun eigen favoriete bestemmingen.

 

Kylie van den Heuvel  (2 jaar bij Flow)

Kylie ging het afgelopen jaar naar Macedonië en is blij iedereen weer te zien bij de reünie.

"Het afgelopen jaar was in ik Macedonië. Echt fantastisch was dat, ook zo leuk om te zien hoeveel deelnemers er weer waren bij de reünie. We zijn met de hele groep op de foto geweest in de fotobooth. Dat is voor iedereen weer een leuke herinnering."

 

Dit is het gewoon

"Ik ben zelf via via bij Flow terecht gekomen. Mijn eerste reis moest ik voor iemand invallen. Ik heb toen meteen besloten: dit is het gewoon! Dit is wat ik wil. Ik vind de Flow doelgroep de leukste om mee te werken."

 

Specialisatie

"In mijn studie toegepaste psychologie heb ik voor de richting ontwikkelingspsychologie gekozen. En nu werk ik bij Siza in Arnhem, een trainingshuis gespecialiseerd voor hulp aan mensen met autisme. Maar ook al heb ik mijn studie inmiddels afgerond en werk ik gewoon, ik wil toch ieder jaar met Flow op reis. Dat is namelijk het aller allerleukst. "

 

Meest fantastische Flowreis

"Alanya Turkije, Guillestre Frankrijk, of toch Orhid in Macedonië? Wat ik van alle reizen vooral gaaf vind, is dat deelnemers zoveel lef hebben en zo avontuurlijk zijn. Sta ik zelf helemaal te trillen op mijn benen bij het parapente, gaan de deelnemers zonder problemen de lucht in. In Orhid hebben deelnemers gedoken. In het meer ligt een verzonken stad. Zo gaaf als je al die dingen kunt zien. Je moet echt op reis met Flow."

 

Eigen droomreis

"Waar ik zelf nog een keer heen wil? Naar de Galapagos eilanden! De natuur en de dieren lijken me prachtig. Met Flow hoop ik nog een keer richting Scandinavië te gaan. Ik hoor altijd veel enthousiaste verhalen over die reizen. Maar als ik de brochure doorblader denk ik, die wil ik ook, en die reis is ook mooi. Iedere reis heeft zijn eigen charme. Ik kan gewoon niet kiezen. "