Interview met een reiziger: Maarten Meijs

27-03-2017

Maarten is druk bezig met autorijlessen. Zijn theorie heeft hij inmiddels binnen. Helaas kost het veel geld dus dit jaar heeft hij een jaartje Flow-vakantie overgeslagen. Maar hij kijkt alweer uit naar zijn volgende Flowreis.

Hoe heb je Flow Reizen leren kennen?
"Via MEE. Die hebben mij over Flow Reizen verteld. Ik ging een keer mee op een party-weekend in Coo om het uit te proberen. Dat was hartstikke superleuk. Dus sindsdien ga ik vaker mee."

Wat is je mooiste reis tot nu toe?
"Toscane! Daar ben ik met Flow Reizen teruggegaan. Ik was er namelijk al eens voor de bruiloft van mijn zus. Ik wist nog precies waar dat was en in welke restaurantjes je de lekkerste pizza kon eten. Ik heb me daar bescheurd van het lachen. In die steegjes koop je een grote ronde pizza voor maar vijf euro. Ook leuk was de vakantie bij het Gardameer. We hebben tussen de bomen geslingerd, echt wat voor mij, survivallen en klauteren!"

Waar wil je graag nog eens met Flow Reizen naartoe?
"De Dolomieten. Dan heb ik alle Italië-reizen gehad die in de brochure staan."

Waarom kies je voor begeleide reizen?
"Ik ben vaak met mijn ouders mee geweest. Maar met een groep op reis is hartstikke leuk. Je houdt er contacten aan over. Ik ben zelfs nog op de verjaardag geweest van iemand uit mijn reis. Het is ver rijden maar dat heb ik er dan voor over."

Heb je een tip voor Flow Reizen?
"Flow Reizen is een fijne organisatie, maar het kost veel geld om op vakantie te gaan. Misschien wat meer kleine vakanties. Zodat je ook mee kunt als je een jaar even geen groot budget hebt."

Wat waardeer je het meest aan Flow Reizen?
"De begeleiders zijn zo gek als een deur. Ze vermaken je echt heel goed en ze hebben heel veel geduld. Alle reizen waren echt waanzinnig. Het is een wonder dat iemand die normaal gesproken niet op vakantie zou kunnen, nu wel gewoon kan gaan."