Interview met een reiziger: Pauline Jansen

12-12-2016

Pauline Jansen (39) uit Bladel.

Pauline gaat al zeventien jaar mee met Flow Reizen. Haar eerste reis herinnert ze zich als de dag van gister: "De Dordogne!" Sindsdien maakte ze nog veel andere mooie reizen. Liefst naar de zon en de zee.

Hoe heb je Flow Reizen leren kennen?
"Via Joost, een kennis uit Bladel. Van hem hoorde ik dat het heel leuk was en toen dacht ik 'dat wil ik ook wel eens proberen'."

Wat is je mooiste reis tot nu toe?
"Spanje is altijd super. Op Gran Canaria hadden we een hotel met volop entertainment, de flamenco shows waren top. Het hotel had vijf zwembaden en aqua gym, ik ben nogal een waterrat dus dat vond ik fantastisch. We zijn met de begeleiding met kleren aan het zwembad ingedoken. Gelukkig had ik er nog een badpak onder aan dus dat ging goed. Onze kleren hebben we gewoon buiten te drogen gehangen. "

Waar wil je graag nog eens met Flow naartoe?
"Ik wil nog een keer naar Spanje. Naar Tenerife misschien. Of naar Griekenland. Zon en zee daar hou ik wel van."

Waarom kies je voor begeleide reizen?
"Omdat je dan altijd met een leuke groep gaat. Dat is heel gezellig. Je leert nieuwe mensen kennen en dat zijn gewoon hele leuke mensen. Je krijgt een hechte band. Als ik op de reünie ben zeg ik tegen bijna iedereen 'hoi'. Ik ken best veel mensen intussen. Begeleiders zijn er altijd als je ergens mee zit. Dat voelt vertrouwd. En ook al ben je met een groep, je kunt toch ook je eigen dingen doen. Ik ga altijd zelf kaarten kopen. "

Heb je een tip voor Flow Reizen?
"Misschien met z'n allen naar festivals. Ik ben ooit een keer naar Funpop in Horst geweest. Dat was heel leuk. Misschien kunnen we nog naar meer festivals met z'n allen."

Wat waardeer je het meest aan Flow reizen?
"Dat je zo veel mensen leert kennen. Je krijgt echt een band. Met sommige mensen spreek ik ook na de reis nog af."