Interview met ouders: Toos en Wil Vrenken

19-01-2017

Toos en Wil Vrenken uit Sevenum

Dochter Linda gaat al zo'n tien jaar mee met Flow. Vorig jaar bezocht zij met haar ouders een van haar favoriete Flow-bestemmingen.
 

Helpt u bij het uitzoeken van een reis?
"Linda bepaalt zelf waar ze heen wil. Dat is een stuk zelfstandigheid. Voor ons maakt het niet uit waar ze heen gaat. We hebben goede ervaringen met Flow en de begeleiding. Dat is voor ons het belangrijkst. Wat het kost maakt dan niet uit. Als ze maar een goede tijd heeft."


Waar kijkt Linda naar bij het uitzoeken van een reis?
" Ze wil niet vliegen, dus dan blijven de busreizen over. Ze gaat bijna alle jaren naar Winterberg. Dat vindt ze fantastisch. Vorig jaar zijn we er ook met de familie heen geweest. Ze wilde graag dat wij Winterberg ook leerden kennen. Het moet vertrouwd zijn, dat is heel belangrijk voor Linda."


Waarom kiezen jullie voor begeleide reizen?
" Linda kan veel dingen zelf, maar er zijn altijd valkuilen. Een begeleide reis betekent veiligheid. Ook de service die Flow biedt is fijn. Er is altijd iemand bereikbaar."

 

Hebben jullie een tip voor Flow Reizen?
"Misschien kan Flow iets met muziekreizen doen. Wij hebben de ervaring dat deze doelgroep dat heel leuk vindt. Duitse muziek-weekenden bijvoorbeeld, busreizen naar een festival of naar het Oktoberfest in Sittard. Dat waarderen mensen enorm."


Wat waarderen jullie aan Flow Reizen?
" We hebben nooit klachten en kunnen vertrouwen op de begeleiding, wat heel belangrijk is.  Alleen maar positieve ervaringen. Het is een veilige omgeving. Ze gaat wel vaak naar dezelfde bestemming maar ze doet toch telkens weer andere dingen. Zo heeft ze afgelopen jaar voor het eerst gemountainbiket. Dat vindt ze dan wel spannend, maar dat heeft ze toch maar weer gedaan."