Kennismaking met begeleider Hinno Bel, hij gaat kamperen bij het meer van Annecy.

21-04-2017

Hoi Ik zal me eerst eens voorstellen, ik ben Hinno, 28 jaar en ik ben leraar op een HBO school in Wageningen. Aankomende zomer gaan alle strenge regels aan de kant en ga ik lekker genieten bij Flow! 

 Ik heb zin om lekker terrasjes te pakken, te relaxen in de zon, indrukwekkende steden te bezoeken en heerlijk ontspannen wegzakken in de sauna. Maar natuurlijk wordt het niet alleen maar luieren! Heb jij ook al zo veel zin om te gaan mountainbiken, varen, zwemmen en wandelen? Ik wel!!! 
Ik weet zeker dat we samen een te gekke vakantie tegemoet gaan!

GA JIJ OOK MEE NAAR HET MEER VAN ANNECY?
Langzaamaan begint het lekker warm te worden. Om je heen hoor je al wat mensen opstaan en de geur van verse koffie komt je tegemoet. Je hoort al een paar keer dat bekende geluid van een opengaande rits en je nieuwe vrienden die elkaar een goeiemorgen wensen. Je besluit ook uit bed te komen en ritst je tentje open, de heerlijke morgenzon komt je tegemoet. Jongens, dit is vakantie!
Heb jij ook al zo'n zin om te gaan kamperen in het machtige Frankrijk? Ontbijten met de lekkerste stokbroodjes en croissants om daarna met z'n allen op avontuur te gaan. De mooiste bergen waar we kunnen wandelen, gave rivieren waarover we kunnen gaan varen en natuurlijk de meest charmante stadjes om te ontdekken. Eenmaal terug op de camping nemen we eerst een plons in het zwembad om vervolgens gezellig samen te gaan koken en eten. 's Avonds nog een echt Frans wijntje waarna we de dag in ons vertrouwde tentje afsluiten.
Ik kan niet wachten! Ga jij ook mee? 
Meer weten over deze reis? Lees meer