Kennismaking met begeleider Lise Konings, zij gaat deze zomer naar Karinthië.

14-04-2017

"Iedere zomer is voor mij weer een feest, want dan mag ik op reis met jullie en mijn lieve collega's, oftewel met de Flow-familie! Samen beleven we mooie, bijzondere en onvergetelijke avonturen zoals met een raft "het Gat van de Durance" trotseren en een hilarische slaapwedstrijd houden. Maar ik hou er ook van om door mooie steden te slenteren, op zoek naar de mooiste souvenirs. Daarnaast lekker lol trappen, samen uit volle borst mee zingen met de radio, gezellig kletsen over jullie interesses en dansen tot we er bij neervallen. Tijdens een Flowreis heb ik 24/7 een lach op mijn gezicht, een lach van plezier en trots maar stiekem ook soms van spanning omdat we een te gek avontuur hebben bedacht, zoals een gaaf touwbrugparcours. Maar ik krijg energie van jullie want reizen met jullie is genieten tot de max. Ach, was het maar weer zomer, want dan mag ik weer met jullie op avontuur!"

GA JIJ OOK MEE NAAR KARINTHIË?
"Tot nu toe ken ik Oostenrijk alleen met een dik pak sneeuw en skiënd van de bergen. Gelukkig komt daar deze zomer verandering in. Ik mag namelijk samen met jullie mee op reis naar Oostenrijk (Karinthië)!

Nu lekker wandelen door de bergen in plaats van te skiën, want ook daar word ik blij van zoals jullie op de foto kunnen zien! Daarnaast deze zomer geen dikke winterkleren want naast adembenemende bergen kunnen we op deze reis ook lekker naar het water, een terrasje pakken en mooie stadjes bezoeken! Om toch nog actief bezig te blijven kan ik het skiën inruilen voor raften, canyoningen of een super stoer touwbrug-parcours! Jeetje wat een variatie heeft deze reis!

En het mooie is… Er zijn nog een paar plekjes Ik kijk er ontzettend naar uit om komende zomer samen met jullie dit mooie land te ontdekken."

Meer weten over deze reis? Lees meer