Reisverslag Maria Alm 2012, door Marleen Verdonk

21-02-2012

3-2-2012 en 4-2
Ik ging op de wintersport naar Oosterijk in Maria Alm. M’n ouders hadden me in Bunnik afgezet.
We waren aan de vroege kant. M’n ouders begrepen er niks van dat er nog niemand stond. Ik had een tellefoonnummer van Flow bij me om te vragen waar ze waren ze hadden gezegd dat we op de goede plek stonden bij het stadion maar we waren erg vroeg en we waren dus de eerste we besloten maar een kopje koffie te gaan drinken in Bunnik en we zijn toen terug gereden naar het station in Bunnik de bedoeling was dan we om 21,00 weg zouden rijden. Maar Alex kwam uit Leeuwwarden en daar hadden we op gewacht en we gingen om 21,30 22,00 weg rijden. Een lange zit was het wel 22,00 in de bus zitten is lang. Maar eerst gingen we naar Eindhoven om de andere groep op te halen die gingen naar Westendorf. M’n vriedin Vallerie zat naast me in de bus daar heb de hele heenweg mee zitten praten om de 2 uur gingen we stoppen om de benen te strekken en om wat te gaan drinken en om naar het toillet te gaan en wat gegeten de groep van Westendorf waren er om 12,30 wij moesten nog een uur in de bus zitten om naar Maria Alm te gaan 13,30 waren we in het hotel aangekomen. Eerst de koffers uit geladen en de kamers ingedeelt en daarna wat gegeten ik had een kamer voor me zelf lekker hoor. De eerste dag rustig aan gedaan om 18,30 gingen we eten. Daarna slapen.Het was een lange bus reis.

 

5-2
7,30 ging de wekker, 8,30 aan het ontbijt, om 9,30 op de piste. Weer in komen, maar wel leuk. Je doet het maar 1 keer in het jaar. In de kabel lift geweest, 1 keer met lieve gekied, 3 keer met Niels gesied, 2 keer met Jessica gekied. Ik vondt het wel even wennen.

 

6-2
Lekker skien. s,middags, Apres ski. Na het avond eten wat voor je zelf.

 

7-2
Hadden we geskied en s,avond,s een Demo show. Maar ik was in  het hotel gebleven.

 

8-2
Lag er veel sneeuw. S,middag,s voor je zelf. Wat gelezen en weinig gedaan.
18,30 gingen we eten en er was een piraten avond in het hotel een grote pan met 6 soorten vlees en gemaskert waren ze ze gingen daarna avond skien.

9-2
Na het ontbijt gingen Niels Sander en ik Sneeuwwandelen. We hadden een mooi padje gevonden om te lopen. We hebben 6 uur gelopen. Om 14.00 gingen we eten. Sander was erg moe geworden. Met de bus zij we naar het hotel gegaan. En na het eten weinig gedaan. Sommige gingen karaoke en de rest gingen slapen.
 

10-2
Zijn we nog gaan Apres skien. Lekker gedanst en wat gedronken. Dat zal ik missen.
 

11-2
Was er een ski wedstrijd. Ik had niet mee gedaan, want ik vondt het te gehaast om je dan nog te douchen en om te kleden. Ik ging met Steven en Sander wat drinken en daarna wat eten in een restaurant we vergaten door te geven waar we waren Lieve had ons gezien dat daar zaten. Lieve had het doorgegeven aan Jessica dat we daar zaten. Jessica was naar ons toe gekomen om te zeggen dat ze ons kwijt was ik zij dat we het niet expres deden dat ging per ongeluk we gingen daarna terug naar het dorp om daar wat inkopen te doen de uitreiking eerst gedaan en daarna gegeten. Daarna de kamers uitgechackt en de sleutels ingeleverd.
18,00 vertrek uit Maria alm 9.15 waren we in Bunnink.
Dit was het verslag van Marleen Verdonk de foto,s neem ik mee naar de kennismaking  / reunie 12 Mei met vriendelijke groeten Marleen Verdonk.