Reisverslag Franse Alpen, door Peggy Konings

16-09-2015

Dag 1: Eindelijk is het zover de vakantie ging beginnen. Ik ben opgestapt in Maastricht, de rest waren al opgestapt in Nijmegen, Utrecht of Eindhoven. We hebben overnacht in Beaune.

Dag 2: Verder gereden naar Guillestre. Tenten opgezet en ingericht. Daarna wat gegeten.

Dag 3: We hadden nog een relaxdag. We hebben door de markt van Guillestre gelopen. En na de lunch zijn een paar gaan zwemmen , sommige wandelen of rusten. Daarna gekookt en gegeten.

Dag 4: We konden vandaag kiezen een wat langere route lopen of een kortere route en dan aan een meertje lekker ontspannen. Ik had voor het tweede gekozen. Na een mooie route met de busjes hebben we gewandeld naar het meertje nadat we ons ontspannen hebben aan het meertje zijn we terug gewandeld naar de busjes. Toen we terugkwamen gekookt en gegeten.

Dag 5: We zijn in 3 groepjes verdeeld. 1 groepje ging raften, de andere kajakken en de laatste ging canyoning doen. Ik ging met mijn groepje raften met een gids. Daarna gekookt en gegeten.

Dag 6: We hadden weer een van de drie activiteiten. Mijn groepje ging nu kajakken met een gids.

Daarna gekookt en gegeten.

Dag 7: We gingen vandaag naar een meer om te relaxen. Drie personen gingen een touwparcours volgen op grote hoogte. Daarna gekookt en gegeten.

Dag 8: We hadden de laatste van de drie activiteiten. Mijn groepje ging nu canyoning doen met een gids. Daarna hebben we aan het riviertje geluncht. Toen zijn we naar de camping teruggebracht. De rest van de tijd rustig aan gedaan. Daarna gekookt en gegeten.

Dag 9: We zijn met de busjes naar de voorstad van Turijn gegaan. Met de tram zijn we naar het centrum gegaan. Daar hebben we van alles bezichtigt, souvenirs gekocht , terrasje gepikt en dergelijke. Om 19:00 uur zijn we pizza gaan eten. Na het eten zijn we met de tram weer naar de busjes gegaan. Uiteindelijk was het ongeveer twaalf uur toen we op de camping weer waren.

Dag 10: De meeste gingen vandaag een gletsjer bezoeken. Ik heb het vandaag rustig aangedaan. Effe nog naar het dorpje geweest en dergelijke en alvast wat ik niet meer nodig had ingepakt. Mee boodschappen gedaan. Daarna gekookt en gegeten.

Dag 11: Helaas al weer de terugreis. Nadat we alles ingepakt en in de busjes hadden . Ging de reis naar Beaune waar we de tussenovernachting hadden.

Dag 12: We gingen verder met de terugreis.

Iedereen bedankt voor de leuke vakantie het was weer toppie.