Reisverslag Gran Canaria, door Joop Oosterhoff

18-07-2017

MAANDAG 03:

Na een goed weekend op de camping bij het henschotermeer ging de reis naar Gran Canaria (Maspalomas) Samen met mam met de trein naar schiphol airport. daar wachten en inschekken en door de Douane. ik werd onderzocht maar mocht door. toen koffie gehaald en wachten en vliegtuigen kijken wat heel intersant is. toen gingen we het vliegtuig in we hadden mooie vliegweer. zo we zijn veilig geland het is warm.

het hotel ziet er goed uit met een mooi zwembad. ik heb een eigen kamer we gingen ook nog eten met een biertje erbij. daarna een praatje en douchen en ZZZZZZZZZ

 

DINSDAG 04:

Vandaag een relaxdag niet veel gedaan. lekker koffie drinken en ijsjes eten en tv kijken. in de avond 2 biertjes op en douchen en slapen.

WOENSDAG 05:

We hebben vandaag een relaxdag we zijn met de bus naar het strand geweest lekker wat gelopen. na het avondeten zijn met de taxi uit geweest naar een discotheek (oja ook nog een hamburger gegeten) toen weer met de taxi terug naar het hotel douchen en slapen. ZON ZON ZON ZON.

 

DONDERDAG 06:

Weer een relaxdag beetje tv kijken

 

VRIJDAG 07:

Vandaag zijn we met de bus naar Puerto de Mogán geweest. Daar hebben we rondgelopen en souveniers gekocht en koffie gedronken. toen weer via een mooie route naar het hotel terug. eten en koffie gedronken.

 

ZATERDAG 08:

Rustdag we hebben even gezwommen en koffie drinken en ijsjes eten. in de avond naar een kermis geweest was niks aan.

 

ZONDAG 09:

we zijn vandaag naar AQUALAND geweest om lekker te zwemmen. het was HEEEEL WARM WEER!!!!!!!.

glijbanen:

 

- Tornado.

- Rapids.

- Mamut.

- Anaconda.

- Water Labyrinth. (Blauwe mat)

- Pirate's River (Lekker Luieren in een band door de stroming)

- Racer Twin turbolance.

was heel gezellig.

 

MAANDAG 10:

We zijn een dolfijnentocht gaan varen. het was warm op zee ben aardig verbrand.

het was en mooie tocht op zee een paar dolfijnen gezien en een schildpad (met

geluk!!!!) toen gingen we zwemmen in zee dat koud en zout was toen een tochtje op een banaan gemaakt. het eten was niet lekker. toen weer terug naar het hotel douchen en avondeten. het was warm 26 graden. in de avond een terrasje gepakt met een paar andere.

- Koffie

- Likeur

- Pizza Margaritha (was lekker) om 23:00.

 

DINSAG 11:

zo rustig aan doen dag.

 

WOENSDAG 12:

We hebben vandaag een JEEPSAFARI tocht gemaakt door de bergen en stof was gaaf en heel warm. we hebben ook KAMEL gereden was hoog. toen weer terug naar het hotel douchen en naar bed.

 

DONDERDAG 13:

De wekker ging om 05:15 af want we zijn een wandeling gaan maken door de duinen van Maspalomas het was een mooie maar zware tocht toen weer terug lopen en ontbijten in het hotel en douchen. in de avond een terrasje gepakt met een bakje koffie.

 

VRIJDAG 14:

Vandaag een beetje geluierd en gelopen in de avond een dikke vete schuimparty zat heeelmaal onder het schuim daarna douchen en naar bed.

 

ZATERDAG 15:

Stranddag vandaag een beetje zwemmen en met zand spelen en zonnen. Toen weer met de bus terug (na lang wachten) Douchen en eten.

 

ZONDAG 16:

Rustdag vandaag niet veel gedaan. koffer ingepakt.

 

MAANDAG 17:

Heelaas weer naar huis.

Maar met een goed gevoel en mooie weer en weer mijn eigen bed & kusen.

 

GROETEN VAN UW REISVERSLAGGEVER

Joop Oosterhoff  

 

Flow Begeleiding:

Maartje. Tamara. Rosanne. Peter.