Reisverslag New York, door Marleen Verdonk

17-03-2014

3/3-2014

Vanmorgen om 4.00 opgestaan. Om 6:10 was ik op schiphol. We waren er allemaal. De groep is leuk. Ik sliep met Marielle, dat ging goed. Lekker de buurt verkent. En naar de Empire state Bulding. Heel hoog was het. Erg koud was het boven. Vanaf dit gebouw kon je het uitzicht zien van New York, heel mooi.

Om 18:30 gingen we eten. ’s Avonds hotdog gegeten

4/3/21014

Na het ontbijt naar de boot gelopen. Een boot van New York City Trips. Het was mooi weer. Het vrijheidsbeeld gefotografeerd. Moeilijk was het. Daarna naar china Town geweest, leuke souverniers gekocht. Ik had een kaartje voor George gekocht, dat is een vriend van me. Ze kennen daar geen postzegels, dus ik heb zijn kaartje in de briefenbus gedaan van zijn werk. Daarna gegeten. En weer terug naar het hotel

5/3/2014

Alles zat mee, iedereen was op tijd. We gingen naar Centraal park. Daar met de metro heen gegaan. Het was groot. Ik was een keer de groep kwijt gegaan. Dat was ook groot. Al gauw zag ik de groep weer. Daarna wat gegeten. Nu weer een dag voorbij.

6/3/2014

Vandaag naar Ground Zero, Manhattan geweest. Interesant was het. Veel foto’s genomen. Daarna gegeten en met de boot weg gegaan. Laat gegeten. Morgen naar huis.

Tot het volgende vakantie verslag!

de groetjes van Marleen Verdonk