< Naar de Homepage

Begeleid op vakantie voor mensen met autisme

Flow Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met bijvoorbeeld autisme. Je bent lekker sportief bezig of geniet juist ontspannen van zon, zee en strand en maakt kennis met andere mensen. Maar wel binnen een duidelijke structuur en met goede informatie vooraf, zodat je weet wat je kunt verwachten.

(of vraag via deze knop zo'n mooie brochure aan)

Wat kan er allemaal?

Een paar voorbeelden:

  • mountainbiken of (berg)wandelen in Schotland of Noorwegen
  • sensationele rondreis door China
  • luxe hotelreis aan het Gardameer of in de Zwitserse Alpen
  • lekkere strandvakanties aan de Middelandse Zee
  • mooie stedentrip binnen of buiten Europa
  • skiën en snowboarden
  • ruiterkamp

Bekend en vertrouwd

Dicht bij huis of juist ver weg, precies wat jij wilt. Je bent verzekerd van lekker eten, goede slaapgelegenheden en een goed begeleiding. Je overnacht altijd in appartementen of hotels met eigenaren die we goed kennen. Zij geven je een hartelijk en warm ontvangst en zijn bekend met onze groepen.

 

             


Ervaren begeleiders voor mensen met autisme

Je reist in een groep van ongeveer 10 tot 20 mensen tussen de 18 en 50 jaar die net als jij graag een beetje extra begeleiding krijgen. Omdat ze een stoornis hebben in het autistisch spectrum of een lichte verstandelijke beperking. Op elke vijf deelnemers gaat een professionele en ervaren begeleider mee. Zij werken vaak al jaren lang voor Flow Reizen en weten wat mensen met verschillende vormen van autisme nodig hebben voor een echt fijne, geslaagde vakantie. Je kunt hen alvast zien op de site onder de button begeleiding.


Goed voorbereid

Flow Reizen organiseert al meer dan 25 jaar begeleide reizen. Er zijn uitgebreide brochures en informatieboekjes over de reis. Ook is er elk jaar een kennismakingsdag. Daar kunnen deelnemers, als ze willen samen met hun ouders of begeleiders, alvast een kijkje nemen. Zo krijg je vooraf en betrouwbaar beeld van de reis en van Flow reizen. Goed voorbereid op reis gaan is voor mensen met autisme tenslotte belangrijk voor een prettige vakantie.


Geef zelf aan wat voor begeleiding jij nodig hebt

Ons doel is jou een onvergetelijke vakantie bezorgen, waar je nog heel lang met veel plezier aan terug denkt. Daarvoor is het belangrijk dat we vooraf en tijdens de reis goed naar jou luisteren. Op het inschrijfformulier kun je zelf aangeven wanneer en wat voor begeleiding jij nodig hebt, niet alleen als het gaat om autisme, maar bijvoorbeeld ook dieetwensen of allergieën.

Bekijk meteen welke vakantie het beste bij jou past

Flow Reizen is ook te vinden op Facebook en Youtube! 

 

 

Een greep uit ons aanbod