8-Daagse onweerstaanbare festival- en theaterreis naar Oerol, Terschelling < Terug naar overzicht
Een ongelooflijk sfeervolle reis vol livemuziek, straattheater, kunst, humor en vrolijke mensen. Kortom, één groot Flowfeest!

Let op: deze reis is op aanvraag. We moeten eerst checken of er nog boottickets te boeken zijn.
Wat is dit ieder jaar toch weer een heerlijke reis! Zelfs onze begeleiders vechten voor een plekje op deze reis die je naar het gezelligste festival van Nederland, het Oerolfestival, brengt. Dit 8-daagse feest vindt plaats op ons mooiste Waddeneiland, Terschelling. Verspreid over het hele eiland kom je deze week originele theatergroepen en stoere muziekbandjes tegen. Verder zie je artiesten, jongleurs, komieken, mimespelers en kunstenaars met hun vaak verrassende en originele kunstwerken. De artiesten komen uit de hele wereld om hun kunsten te vertonen en de humor ligt tijdens het festival letterlijk op straat. De terrassen puilen uit tijdens deze dagen, livemuziek klinkt op de straten en overal heerst een gemoedelijke sfeer, ondanks de ongeveer 50.000 bezoekers! Genieten kan ook heel goed in ons mooie landje en zeer zeker tijdens dit verrassende festival.

Opmerkingen:
Je moet goed en lang zelfstandig kunnen wandelen en fietsen op een normale fiets.
Accommodatie

Terschelling is een van Nederlands mooiste Waddeneilanden. Het eiland herbergt een enorme schat aan natuur en oude vissersdorpen en heeft als grote blikvanger de 54-meter hoge vuurtoren, de Brandaris. Wij overnachten op een gezellige en gemoedelijke camping en we hebben de beschikking over een grote groepstent met een koelkast, tafels en banken en kleinere 2-persoonstenten. Buiten de slaapspullen zorgen wij voor alle kampeermaterialen. De toeslag voor een ruime 1-persoonstent is € 75,-.

Website camping: www.campingappelhof.nl

Activiteiten

Het is 8 dagen feest en jij loopt de hele reis rond met een grote glimlach op je gezicht. We gaan zwerven over het eiland op door ons gehuurde fietsen om zoveel mogelijk voorstellingen te bekijken. Achter iedere boom, in ieder straatje en overal op het strand en in de duinen word je blij verrast door originele acts, muziek en/of kunst. Met de Oerolpas, die bij de prijs inbegrepen is, is overal theater, muziek, humor en kunst te bezichtigen. Er zijn ook enkele voorstellingen waarvoor bijbetaald moet worden. Wij betalen 3 extra voorstellingen, dan heb je een vol en afwisselend programma.

Praktische informatie
Maaltijden

De maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. We koken gezamenlijk en we kunnen een keer dineren in de eetzaal van de camping, of we gaan een keer naar een eettentje. Bij de maaltijden zullen wij voor een drankje zorgen zoals koffie, thee, frisdrank of een wijntje. We bepalen het menu in samenspraak met jullie. Voor onderweg maken we iedere dag een lunchpakketje.

Overige drank is voor eigen rekening.

Vervoer

Je reist op eigen gelegenheid naar Harlingen en ook de terugreis vanuit Harlingen regel je zelf. Wij vangen je op en regelen de overtocht vanuit Harlingen naar Terschelling en we regelen de boot terug. We huren de fietsen op het eiland. Je fietst en loopt veel tijdens deze dagen, dus je moet goed en lang zelfstandig kunnen fietsen en lopen!

Inclusief

Begeleiding, maaltijden, overnachtingen, bootovertocht, fietshuur, Oerolpas, 3 extra betaalde voorstellingen, reis- en bagageverzekering, BTW volgens de Reisbureauregeling

Exclusief

Annuleringsverzekering, zakgeld, overige drank, vervoer van- en naar Harlingen

Voorwaarden

Reisbescheiden
De reisbescheiden worden op de kennismakingsdag in mei verstrekt. Ben je die dag niet aanwezig, dan worden de reisbescheiden binnen 1 week na de kennismakingsdag per post verstuurd. Boek je een reis na de kennismakingsdag, dan ontvang je de reisbescheiden direct bij de bevestiging. Voor vliegreizen wordt een aanvullende brief met de vertrekgegevens verzonden. Deze sturen wij zodra het definitieve vluchtschema bekend is. Dit is uiterlijk 1 week voor vertrek.

Annulering van een reis
Bij onvoldoende deelname kan Flow Reizen tot 8 weken voor vertrek de reis annuleren. Zie reisbeschrijving voor het minimum aantal deelnemers.

Datum & Prijs
Vertrek: 13-06-2019 Prijs: €1.019
reis is voorbij
REIS INFO
Dagen:8
Deelnemers:Max. 12, Min. 8
Zakgeld advies:+/- €75,- tot €150,-
Locatie:Nederland, Terschelling
Opstapplaatsen: Harlingen
PGB-specificatie
Begeleiding:€464,-
Kort verblijf:€156,-

Let op: De 1-persoonskamers op deze reis zijn volgeboekt.13-06-2019
Reisnr: 52
reis is voorbij

Prijs: €1.019
Dagen: 8
Locatie: Nederland, Terschelling
Opstapplaatsen Harlingen

Deelnemers: Max. 12
Min. 8
Zakgeld advies: +/- €75,- tot €150,-

PGB-specificatie
Begeleiding: €464,-
Kort verblijf: €156,-
 
BOEK DEZE REIS Deze reis is volgeboekt
Cultuur
Natuur
Sport
Structuur
Verblijf Tenten
Eten Samen koken
Vervoer Eigen vervoer