Kennismakingsdag 2019 in Arnhem, ook voor introducees!

08-02-2019

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseren wij de bekende, gezellige en informatieve kennismakingsdag voor iedereen die komende zomer met ons op reis gaat. We hebben de beschikking over maar liefst 14 ruimtes, zodat we iedere groep op een rustige manier te woord kunnen staan.

Speciaal voor introducés / nieuwe mensen, hebben we op 2 verschillende momenten een presentatie over Flow Reizen. Lees verderop in dit artikel voor meer informatie.

Waarom is het belangrijk om aanwezig te zijn als je een reis hebt geboekt?

  • Je ontvangt alle reispapieren en we bespreken de details hiervan.
  • Je maakt kennis met je reisgenoten, je begeleiders en de organisatie.
  • We bespreken de inschrijfformulieren en de gemaakte begeleidingafspraken.
  • Je kan al je vragen stellen. We raden ook aan dat ouders en/of begeleiders meekomen,  zeker als je voor het eerst met ons op reis gaat. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Speciaal blok voor introducees

Misschien ben jij één van de vele mensen die ons benaderen voor de reisbrochures en zou je wel eens willen kennismaken met ons. Waarschijnlijk komen er veel vragen bij je op. Wie is Flow Reizen nou eigenlijk? Wie gaat er mee op reis? Hoe zit dat met de begeleiding? Zijn de reizen wel geschikt voor mij? Kom dan zeker naar deze dag! We hebben deze dag speciaal georganiseerd voor alle reizigers . Dit is ook een ideaal moment voor jou, om te zien wie wij zijn, wat we aanbieden, hoe we dat doen en vooral om de gave sfeer te proeven. Speciaal voor jou hebben wij in blok 2 en in blok 4 een informatieve presentatie over de reizen en de organisatie georganiseerd. Je kan dan al je vragen stellen en wij geven jou alle uitleg. Er is veel extra te doen en te zien deze dag, zoals informatie-stands en leuke presentaties. Om je alvast een beeld te geven kan je hier klikken voor het filmpje van de kennismakingsdag van vorig jaar!

Wanneer: blok 2 van 11.00 tot 11.45 uur & blok 4 van 13:00 tot 13:45

Primeur: Voor het eerst hebben we een Winterreünie & een Flow Lifestyle Programma! 

Het grote eindfeest is in november maar in blok 6 houden we een kleine informele Winterreünie waar je je medereizigers en de begeleiders van de afgelopen winter- en lentereizen weer even kort kan terugzien.

Daarnaast organiseren we het Flow Lifestyle Programma met een aantal Flowbegeleiders die een eigen bedrijf hebben met dezelfde filosofie als Flow Reizen. Een voorbeeld is Thiro Training, dat staat voor een gezonder leven voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Dit doet Thiro middels sport en voedingcursussen. Tijdens de kennismakingsdag zul je een aantal stands zien met wat deze jonge ondernemers voor jou te bieden hebben. Dit noemen we het Flow Lifestyle Programma!

Waar?

ICA/HTS-Ingenieursopleidingen en HAN-Individueel Onderwijs
Ruitenberglaan 26
6826 CC  ARNHEM

Aanmelden

Het is niet nodig om je aan te melden.

Je bent van harte welkom om met vrienden en familie te komen! Wij staan jou met een glimlach en een gratis consumptie op te wachten.

Graag tot dan!                        

Indeling van de blokken

Klik op de tabel om te vergroten

De routes

Als je met de trein komt. (Dit is de makkelijkste mogelijkheid)

Reis naar station Presikhaaf in Arnhem. Loop het perron af en sla links af. Sla de eerste weg links af ( dit is al de Ruitenberglaan).
Volg deze weg totdat de weg een haakse bocht naar links maakt, na ca 500 meter. In de bocht rechtsaf slaan en dan loop je het terrein van de Opleiding op. Wij zorgen dat er begeleiders van ons op en neer lopen. Ze wachten je op voor het station. Zie je niemand van ons, wacht dan even, dan zijn ze onderweg!

Met de auto, Vanaf de A50, vanuit noordelijke richting (Apeldoorn) en Westelijke richting (Veenendaal)
Rij over de A50 naar Arnhem. Neem de afslag 26 naar de A12 (Europaweg) richting Arnhem noord en volg de A12 tot rotonde Westervoort (afrit 27). Ga bij deze rotonde rechtsaf en volg de N325 (IJsseloordweg). Ga bij de eerste stoplichten rechtsaf richting Presikhaaf (Lange Water). Blijf Lange Water volgen tot je bij de grote kruising komt met de IJssellaan. Steek deze weg over. Je ziet nu aan de linkerkant het grote gebouw al liggen. Neem na de kruising de 1ste straat links, die heet de Ruitenberglaan. LET OP, dit is VLAK VOOR het spoor. Rij deze weg in en na ongeveer 150 meter zie je de ingang van het gebouw. Hier moet je zijn! Volg de borden P van Parkeren. Er kunnen zich altijd veranderingen in het verkeer voordoen, stel daarom altijd je navigatiesysteem in!

Met de auto, vanaf de A50, zuidelijke richting
Je komt vanaf de A15 (richting Gorinchem) of de A50 (richting Eindhoven). Rij door tot knooppunt Valburg en blijf de A15 volgen.
Neem afslag Arnhem via de A325. Volg de A325   tot aan de stoplichten bij het Gelredome. Sla hier rechtsaf de N325 op. Volg N325 tot de afslag Presikhaaf (Lange Water). Sla hier linksaf. Blijf Lange Water volgen tot je bij de grote kruising komt met de IJssellaan. Steek deze weg over. Je ziet nu aan de linkerkant het grote gebouw al liggen. Neem na de kruising de 1ste straat links, die heet de Ruitenberglaan. LET OP, dit is VLAK VOOR het spoor. Rij deze weg in en na ongeveer 150 meter zie je de ingang van het gebouw. Hier moet je zijn! Volg de borden P van Parkeren. Er kunnen zich altijd veranderingen in het verkeer voordoen, stel daarom altijd je navigatiesysteem in!

Opvang en wegbewijzering

Bij de hoofdingang staan begeleiders van Flow Reizen. Deze kunnen jullie naar de juiste plek begeleiden. Er zal er een grote poster hangen waarop te zien is in welke zaal jouw groep zich bevindt. Er is een grote kantine in het gebouw waar je terecht kunt voor eten en drinken. Ook deze staat aangegeven op de poster bij de ingang.

Klik op de kaart om te vergroten

<< Naar het overzicht