Zomerreizen vanaf 8 oktober 2021 online

06-10-2020

Vanaf donderdag 8 oktober 11:00 uur staan de zomerreizen 2021 online en kan er weer geboekt worden!

Heerlijk toch! Wij hebben ons reisprogramma eerder klaar en willen daarom niet wachten tot volgende week! De brochures worden binnenkort nog gedrukt en krijgen jullie halverwege november per post opgestuurd.

Wil je een optie op een reis nemen of wil je boeken?

Dat kan heel gemakkelijk via onze website:

  1. Klik op de reis die je hebt uitgezocht 
  2. Klik op 'opteer deze reis' of 'boek deze reis'
  3. Vul in of je al klant bent óf dat je voor het eerst mee gaat
  4. Vul je (account)gegevens in en volg de aanwijzingen

Een reis opteren
Een optie is 2 weken geldig, daarna vervalt je optie! We laten deze niet staan! Zorg er dus voor dat je binnen 2 weken het volledig ingevulde boekingsformulier naar ons post of mailt, voorzien van een geldige handtekening.

Een reis boeken
De reis is een boeking zodra wij het volledig ingevulde boekingsformulier, voorzien van een geldige handtekening, hebben ontvangen.

Kom je er niet uit, dan kun je ons natuurlijk ook bellen of mailen.

De Corona Reisvoucher

Als je een reis via onze website boekt (of een optie omzet naar een boeking) wordt aan het begin van het boekingsproces gevraagd of je de voucher wil inzetten (mits je een voucher hebt). Je hoeft de voucher niet mee te sturen, wij hebben al jouw vouchergegevens.

Is het bedrag op de voucher hoger dan de reissom, dan storten we het verschil op jouw bankrekening. Is het bedrag van de voucher lager dan de reissom, dan betaal je het verschil bij. Dit staat op de factuur die je krijgt. 

Zie onderstaand filmpje waarin wordt uitgelegd hoe je de Corona Reisvoucher kan inzetten.

Vind je geen geschikte reis?

Indien je volgend jaar geen reis wil boeken of omdat er geen geschikte reis bij zit, dan krijg je alsnog je geld terug. Flow Reizen is verplicht om dit binnen 12 maanden min 1 dag terug te betalen aan de klant, Dit vinden wij erg laat en onze intentie is dan ook om vanaf januari 2021 vouchers uit te betalen als jij geen reis gaat boeken in 2021. 

Lees alles wat je moet weten over reizen in Coronatijd in het volgende artikel: www.flowreizen.nl/flownieuws/hoe-gaat-flow-reizen-hiermee-om-en-wat-moet-je-weten

Reizen in de zomer

Wij gaan ervan uit dat het Coronavirus dan grotendeels onder controle is en dat we weer normaal kunnen reizen. Maar het kan zijn dat er dan nog enkele maatregelen zijn. Hou hier rekening mee.

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen