Professionele en ervaren begeleiders

De begeleide vakanties van Flow Reizen worden met zorg en persoonlijke aandacht samengesteld. Op elke vijf deelnemers gaat een professionele, ervaren begeleider mee. Alle begeleiders zijn in dienst bij Flow Reizen, het zijn dus geen vrijwilligers. Mede dankzij hun ruime ervaring zijn onze begeleide vakanties vooral erg leuk en gezellig.

Individuele begeleiding

Alle deelnemers krijgen zo veel mogelijk individuele begeleiding. Veel deelnemers gaan vaker mee op een begeleide vakantie en kennen Flow Reizen en elkaar dus al. Dat maakt de begeleiding makkelijker. Maar ook als je voor het eerst meegaat, houden we rekening met wat jij kan en nodig hebt. Op het uitgebreide inschrijfformulier kun je zelf aangeven waar je hulp bij nodig hebt. Bijvoorbeeld geld, medicatie, gedrag, verzorging of alcoholgebruik. Je krijgt dus de begeleiding en de ruimte die je zelf vraagt. Dat moet natuurlijk wel passen binnen de groepssfeer en het mag de veiligheid van jou zelf en de anderen niet schaden. Vandaar dat we ons ook richten op deelnemers met een licht verstandelijke beperking.

De voordelen van een begeleide vakantie van Flow reizen

Onze begeleiders:

  • Werken vaak al jarenlang voor Flow Reizen
  • Hebben een HBO- of universitaire achtergrond
  • Hebben een interne opleiding gevolgd bij Flow Reizen
  • Beschikken over agogische en sociale vaardigheden
  • Zijn sportief en reislustig

Onze begeleiders hebben speciale kennis van:

  • Aandoeningen, epilepsie, verschillende vormen van autisme, verstandelijke beperkingen en niet-aangeboren hersenletsel.
  • Medicatie
  • Sociale vaardigheden van deelnemers en begeleidingsmethodieken
  • Preventie, noodprocedures en het calamiteitenplan

Beschik je over een PGB? 

Beschik je over een PGB en wil je deze graag inzetten voor jouw vakantie met Flow Reizen? Daar zijn mogelijkheden voor. Veelal kunnen de begeleidingskosten van jouw reis bekostigd worden uit je PGB. Dit scheelt ca 35 tot 40 procent in de reissom! Klik hier om te lezen hoe dit stap voor stap werkt. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder. Let op, het ligt aan je persoonlijke situatie en de afspraken met je zorgkantoor/gemeente waar je uiteindelijk recht op hebt. 

Bekijk meteen welke vakantie het beste bij jou past

Flow Reizen is ook te vinden op Facebook en Youtube

Bekijk Flow Reizen op Opiness

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen