Wat kan er allemaal?

Een paar voorbeelden:

  • mountainbiken of (berg)wandelen in Schotland of Noorwegen
  • sensationele rondreis door de USA
  • luxe hotelreis aan het Gardameer of in de Oostenrijkse Alpen
  • lekkere strandvakanties aan de Middelandse Zee
  • mooie stedentrip binnen of buiten Europa
  • skiën en snowboarden

Bekend en vertrouwd

Dicht bij huis of juist ver weg, precies wat jij wilt. Je bent verzekerd van lekker eten, goede slaapgelegenheden en een goed begeleiding. Je overnacht altijd in appartementen of hotels met eigenaren die we goed kennen. Zij geven je een hartelijk en warm ontvangst en zijn bekend met onze groepen.

Ervaren begeleiders voor mensen met autisme

Je reist in een groep van ongeveer 10 tot 20 mensen tussen de 18 en +/- 50 jaar die net als jij graag een beetje extra begeleiding krijgen. Omdat ze een stoornis hebben in het autistisch spectrum of een lichte verstandelijke beperking. Op elke vijf deelnemers gaat een professionele en ervaren begeleider mee. Zij werken vaak al jaren lang voor Flow Reizen en weten wat mensen met verschillende vormen van autisme nodig hebben voor een echt fijne, geslaagde vakantie. Je kunt hen alvast zien op de site onder de button begeleiding.

Goed voorbereid

Flow Reizen organiseert al vele jaren begeleide reizen. Er zijn uitgebreide brochures en informatieboekjes over de reis. Ook is er elk jaar een kennismakingsdag. Daar kunnen deelnemers, als ze willen samen met hun ouders of begeleiders, alvast een kijkje nemen. Zo krijg je vooraf een betrouwbaar beeld van de reis en van Flow Reizen. Goed voorbereid op reis gaan is voor mensen met autisme tenslotte belangrijk voor een prettige vakantie.

Geef zelf aan wat voor begeleiding jij nodig hebt

Ons doel is jou een onvergetelijke vakantie bezorgen, waar je nog heel lang met veel plezier aan terug denkt. Daarvoor is het belangrijk dat we vooraf en tijdens de reis goed naar jou luisteren. Op het inschrijfformulier kun je zelf aangeven wanneer en wat voor begeleiding jij nodig hebt, niet alleen als het gaat om autisme, maar bijvoorbeeld ook dieetwensen of allergieën.

Beschik je over een PGB? 

Beschik je over een PGB en wil je deze graag inzetten voor jouw vakantie met Flow Reizen? Daar zijn mogelijkheden voor. Veelal kunnen de begeleidingskosten van jouw reis bekostigd worden uit je PGB. Dit scheelt ongeveer 35 tot 40 procent in de reissom! Klik hier om te lezen hoe dit stap voor stap werkt. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder. Let op, het ligt aan je persoonlijke situatie en de afspraken met je zorgkantoor/gemeente waar je uiteindelijk recht op hebt. 

Bekijk meteen welke vakantie het beste bij jou past

Flow Reizen is ook te vinden op Facebook en Youtube

Bekijk Flow Reizen op Opiness

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen