Flow Reizen en LHBTIQ+

Bij Flow Reizen hechten wij veel waarde aan inclusiviteit. Dat betekent dat iedereen van harte welkom is ongeacht je achtergrond, leeftijd, geslacht, gender, opleidingsniveau, godsdienst, seksuele voorkeur en ongeacht of je een ziekte of beperking hebt. 

Dat betekent dat ook iedereen van de LHBTIQ+ gemeenschap welkom is, daar maken wij geen onderscheid in. Onder het begrip LHBTIQ+ vallen lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transseksuelen, interseksuelen en queers. 

Basisvoorwaarden doelgroep

Om met Flow Reizen mee op reis te kunnen gaan is het belangrijk dat je aan de basisvoorwaarden van onze doelgroep voldoet. Die voorwaarden bepalen of Flow Reizen voor jou geschikt is en wij je de begeleiding kunnen bieden die je nodig hebt. Welke voorwaarden dat zijn lees je hier: https://flowreizen.nl/informatie/doelgroep

Kamerindeling tijdens de reizen

Belangrijk om te weten is dat je een kamer deelt met iemand van jouw eigen geslacht; man of vrouw. Tenzij je als (getrouwd) stelletje meegaat, dan kan je een kamer samen delen mits je tekenbevoegd bent of toestemming hebt van je ouders/begeleiders. Ben je transgender of in transitie, lees dan verder bij het kopje 'Transgender'.

Vind je het niet fijn om een kamer te delen, dan kun je ervoor kiezen om een 1-persoonskamer tegen een meerprijs te boeken. Wees er snel bij, want de 1-persoonkamers zijn meestal snel volgeboekt.

Transgender

Misschien ben je transgender, in transitie, enz. Het is voor ons geen enkel probleem, maar deel het met ons vóór de reis zodat we samen jouw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken.

In principe houden wij het geslacht aan dat in je paspoort / ID-kaart vermeld staat want dit wordt ook door de douane aangehouden. Het is dus belangrijk dat je bij inschrijving aangeeft wat je genderidentiteit is, maar ook wat je geslacht volgens paspoort / ID-kaart is.

Dit is o.a. belangrijk voor een ideale kamerindeling. Geef je dat niet aan, dan kunnen we ter plaatse voor onverwachte praktische problemen komen te staan en bijvoorbeeld kamers tekortkomen. We gaan hierover dus graag met je in gesprek.

Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen