Is Flow Reizen geschikt voor mij

Geschikt
Onze reizigers hebben een licht verstandelijke beperking (LVB), autisme, epilepsie, NAH, Downsyndroom, enz. en zijn over het algemeen zelfstandig, mobiel, zelfverzorgend en sportief. Dit is nodig gezien het sportieve en actieve karakter van de meeste reizen. Op +/- iedere 5 deelnemers gaat 1 begeleider mee en dit moet je aankunnen.

De deelnemers komen uit het hele land en wonen vaak zelfstandig, eventueel met begeleiding. We richten ons op diegenen die een zetje in de rug nodig hebben qua contacten, geldzaken, medicatie, gedrag, enz. De leeftijd ligt vanaf 18 t/m ongeveer 50. Over het algemeen hebben onze deelnemers een behoorlijk denkniveau, maar er zijn natuurlijk onderlinge verschillen. Flexibiliteit en tolerantie naar reisgenoten toe is daarom heel belangrijk. We zijn niet allemaal hetzelfde en van verschillen kun je leren!

Niet geschikt:
Ben je afhankelijk van een rollator of rolstoel, ben je moeilijk ter been, kun je alleen maar hele korte afstanden lopend afleggen, dan zijn onze reizen helaas niet geschikt voor jou.
Heb je een beperking waardoor je vaak een begeleider in je directe omgeving moet hebben (b.v. slechtziend, blind, zware epilepsie, enz.), dan zijn onze reizen helaas niet geschikt voor jou. Voor een alternatieve reisorganisatie kun je terecht bij onze collega's: ANVR-specialisten in Aangepaste Vakanties.

Twijfel je, bel ons en dan kijken we samen of Flow Reizen geschikt is voor jou. Je kan ook naar een van onze informatiedagen komen voordat je een reis boekt.

Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen