Actief of ontspannen

Flow Reizen organiseert al vele jaren gehandicapten reizen. Je kunt lekker dichtbij naar Winterberg in Duitsland, maar je kunt ook een spectaculaire rondreis door de USA maken. In de winter kun je skiën, of juist lekker naar de zon. Dat kan natuurlijk ook in de zomer, geheel verzorgd in een hotel of aan het strand. Ben je liever actief bezig? Wat dacht je van mountainbiken of (berg-)wandelen? Dat kan in Oostenrijk, Noorwegen, Schotland, Italië, noem maar op. Ga je liever naar een mooie stad? Ook dat kan natuurlijk.

Individuele begeleiding

Het speciale aan deze gehandicapten reizen is dat je in groepsverband reist met mensen die ook een lichte verstandelijke beperking hebben. Op elke vijf deelnemers gaat een professionele begeleider mee. Die helpt je bijvoorbeeld met geld, medicijnen en verzorging. Ook let de begeleider op gedrag, alcoholgebruik en zelfredzaamheid. Flow Reizen richt zich speciaal op gehandicapten reizen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, die veel zelf kunnen, maar af en toe een extra steuntje in de rug nodig hebben.

Overnachten

Kies de reis die jij wil. Wat je ook kiest, je bent altijd verzekerd van lekker eten, goede slaapgelegenheden en goede begeleiding. Je overnacht in appartementen of hotels met eigenaren die we goed kennen. Zij kennen onze groepen en ontvangen je hartelijk. Al onze gespecialiseerde gehandicapten reizen worden zo scherp mogelijk geprijsd.

Goed voorbereid

Flow Reizen organiseert al vele jaren begeleide reizen. We weten wat jij nodig hebt om er een onvergetelijke reis van te maken. Dat begint al vooraf met:

  • uitgebreide brochures en informatieboekjes over de reis
  • een kennismakingsdag voor deelnemers en hun ouders/begeleiders
  • een uitgebreid inschrijfformulier, waarop je kunt aangeven wat jij nodig hebt aan begeleiding

En daar blijft het niet bij, want na het seizoen organiseert Flow Reizen voor alle deelnemers een grote, feestelijke reünie met livemuziek.

Beschik je over een PGB? 

Beschik je over een PGB en wil je deze graag inzetten voor jouw vakantie met Flow Reizen? Daar zijn mogelijkheden voor. Veelal kunnen de begeleidingskosten van jouw reis bekostigd worden uit je PGB. Dit scheelt ca 35 tot 40 procent in de reissom! Klik hier om te lezen hoe dit stap voor stap werkt. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder. Let op, het ligt aan je persoonlijke situatie en de afspraken met je zorgkantoor/gemeente waar je uiteindelijk recht op hebt. 

Bekijk meteen welke vakantie het beste bij jou past

Flow Reizen is ook te vinden op Facebook en Youtube

Bekijk Flow Reizen op Opiness

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen