Onze doelstelling

Doelstelling
Het ontwikkelen en uitvoeren van onvergetelijke, unieke reizen voor mensen met een lichte beperking is ons doel. Het belangrijkste voor ons is dat jij een heerlijke reis vol bijzondere momenten beleeft, waar je nog lang en met veel plezier aan terug kunt denken. We proberen dit te bereiken door heel goed naar jou te luisteren. Op het uitgebreide boekingsformulier geef je zelf aan wat je van ons verwacht. Jij geeft daarin aan hoe, wanneer en waarbij begeleiding noodzakelijk of wenselijk is. Wij bewaken die grens. Tijdens en na een reis zullen we, als de situatie of jij daar om vraagt, evalueren om eventueel de begeleiding bij te stellen en om hiervan te leren voor de toekomst. Veel reizigers gaan al jaren trouw met ons mee! Wij kennen daardoor de meeste deelnemers persoonlijk.

Een tweede belangrijke doel is het ondersteunen van een duurzame samenleving en duurzame handel. Ons duurzaamheidsbeleid moet alle negatieve effecten op de natuurlijke en sociale omgeving minimaliseren. We ondersteunen alle lokale partners naar meer duurzaamheid en creëren meer duurzaamheidsbewustzijn bij onze gasten. Dit doen wij o.a. door bewustmaking van onze begeleiders tijdens de opleidingen en door Travelife Partner te zijn.

Missie
Wij willen mensen met een licht verstandelijke beperking, activeren en uitdagen in het opdoen van nieuwe ervaringen en het leggen van nieuwe contacten. Wij bieden onvergetelijke reizen die mensen met een licht verstandelijke beperking de mogelijkheid geven zich te ontwikkelen en onbeperkt op vakantie te gaan. Door te sturen op empowerment geven wij onze doelgroep het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om invulling te geven aan persoonlijke behoeften en wensen. Het middel waarmee wij de bovengenoemde ‘ervaring’ bieden, zijn begeleide vakantiereizen met een actief karakter.

Visie (wat is het idee achter de reizen):  Actieve reizen bieden, waarbij we in een veilige en aangename setting, de reizigers stimuleren en aanmoedigen om nieuwe dingen te proberen. Vooral kijken naar mogelijkheden en daardoor zoveel mogelijk onbeperkt op vakantie kunnen gaan.

Let's have fun!
Let's have fun!

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen