Welkom bij Flow Reizen, al 32 jaar unieke, begeleide reizen

Kies je voor Flow Reizen, dan kies je voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Een reiziger moet onbezorgd op reis gaan. Flow Reizen steekt daarom voortdurend energie in het verbeteren van haar professionele organisatie. Er is in al die jaren veel veranderd in de reiswereld en wij groeien daar in mee. Dit komt uiteindelijk ten goede aan de reizigers. Het is belangrijk dat je weet wat je boekt en vooral wat je daarvoor krijgt. Informeer jezelf dus goed voor je een begeleide reis boekt.

De 9 garanties van Flow Reizen:

1. Unieke, sfeervolle en oergezellige belevingsreizen met persoonlijke aandacht. 

2. Goed opgeleide, ervaren en professionele begeleiders, dit zijn betaalde krachten, geen vrijwilligers. Je moet namelijk veel reizen per jaar begeleiden om ervaring op te doen en om die ervaring te kunnen gebruiken op de volgende reis. 

3. Keurmerken en garantiefondsen zoals de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Hiermee voldoen we aan een lange lijst kwaliteitscriteria en calamiteitenprotocollen. We bieden de reizigers duidelijke rechten en zekerheden.

4. Goede verzekeringen zoals uitgebreide bedrijfsaansprakelijkheid voor touroperators, reis-, bagage- en annuleringsverzekeringen, collectieve ongevallenverzekering, enz. 

5. Een duurzame samenwerking met gerenommeerde touroperators zoals TUI, Scanbrit, busverhuur Autop en Kupers Touringcars (het eerste Keurmerk touringcarbedrijf van Nederland!) Voor reizigers betekent dit veilig vervoer en goede accommodatie.     

6. Inzichtelijke brochures en reisinformatieboekjes waarmee we een zo volledig en betrouwbaar mogelijk beeld van de reizen en de organisatie geven.

7. Onze jaarlijkse, groots opgezette informatieve kennismakingsdag voor onze zomerreizen. Voor je op reis gaat kun je op deze dag, samen met je ouders en/of begeleiders, kennismaken met je reisgenoten, onze begeleiding en de organisatie. Zo ga je goed voorbereid op reis. We sluiten het seizoen af met een grote, feestelijke reünie met live-muziek.

8. We onderhouden persoonlijk contact met de reizigers via Facebook. Iedere deelnemer ontvangt daarnaast een beknopt aantal nieuwsbrieven met nuttige reisinformatie en een souvenirtje tijdens de reis, enz.   

9. We hebben een toegankelijke, informatieve en interactieve website. Alle reizen staan erop, je kan zien hoe de boekingen lopen, je kan kennismaken met reizigers en begeleiders, het laatste nieuws en de Veelgestelde vragen lezen, de agenda raadplegen, reisverslagen lezen en belangrijke informatie verzamelen.

Er zijn nog vele andere zaken te noemen, maar we verwijzen je hiervoor graag naar de verschillende onderwerpen. Bij het Flownieuws en de Informatie kun je lezen waar Flow Reizen voor staat. Onze reizigers moeten vooral zorgeloos genieten, wij zorgen ervoor dat we rondom de reis alles optimaal geregeld hebben.  

Welkom bij de club!
Welkom bij de club!

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen