De Vrienden van Flow Reizen!

Flow Reizen heeft door de jaren heen een bijzonder netwerk opgebouwd. Veel (oud-) begeleiders hebben intussen een eigen bedrijf waarbij ze met dezelfde filosofie werken als Flow Reizen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk samen met bedrijven die hetzelfde gedachtegoed uitdragen:

Je kan daarbij denken aan respect, gelijkwaardigheid, helpen vanuit je hart, zelfdredzaamheid bevorderen, prikkelen, stimuleren, humor, zorg en professionaliteit.

Hieronder vind je een lijst met Flowvrienden. Daarbij staat kort wat ze aanbieden en hoe je ze kan vinden. Zoek je hulp bij bv sporten, werken, persoonlijke hulp, contacten leggen, enz. dan vind je hier misschien wel een goede match!

De netwerklijst is ingedeeld in verschillende categorieën:

Relatie & Vriendschap
 

Het Contact Lab organiseert evenementen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of vorm van autisme. Het Contact Lab biedt diverse fysieke evenementen aan in en rondom de stad Groningen. De ambitie voor de doelgroep is de ontwikkeling van hun sociale contacten en het vergroten van de vriendenkring.
www.hetcontactlab.nl

UniekDating is dé ontmoetingssite voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of vorm van autisme in heel Nederland. We bieden deze doelgroep de mogelijkheid om op een veilige manier een relatie te zoeken en onder begeleiding te daten en/of vriendschappelijk contact te leggen.
www.uniekdating.nl

Sport & Gezondheid
 

GewoonSas verzorgt inspirerende workshops, modules, scholing, coachtrajecten en studiedagen voor zelfinzicht, energie en groei.
www.gewoonsas.nl

Thiro Training. Wij helpen mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme om lekker in hun vel te zitten, zich fitter te voelen en zelfstandiger te worden.
www.thirotraining.nl

UniekGezond. Sport- en leefstijlcoach voor mensen met een verstandelijke beperking, daarom UniekGezond. Coaching op niveau, op jouw niveau. Voor ieder uniek individu.
www.uniekgezond.com

Werk & Opleiding
 

InnAut is een technisch sociale onderneming die mensen begeleidt naar een baan of opleiding binnen de techniek. Onze focus ligt op mensen die zichzelf herkennen in autistische kenmerken, geen (aansluitende) baan hebben en die een interesse hebben in techniek. Wij bieden dit traject aan, omdat wij er van overtuigd zijn dat iedereen op zijn eigen manier waarde toevoegt aan de samenleving.
www.innaut.nl

SO what projecten adviseert en ondersteunt organisaties die inclusiever willen werken. Van een divers personeelsbestand tot passende werk voor talentvolle medewerkers met een (arbeids)beperking. Omdat het inzetten van diverse visies, verschillen tussen mensen en ieders unieke talenten dé succesfactoren zijn voor elk bedrijf.
www.sowhatprojecten.nl

Zorg & Begeleiding
 

Josine van Boxmeer. Autismebegeleider & adviseur communiceren bij autisme. Auteur van Het Ontprikkeldieet.
josinevanboxmeer.nl

PIDZ (Professional In De Zorg). We zijn een service organisatie voor ZZP'ers in de zorg. Wij zorgen dat zzp'ers via het netwerk bij klanten hun opdrachten kunnen doen. 
www.PIDZ.nl

Thijsbegeleiding, een stap verder.. Ambulante begeleiding voor mensen met een hulpvraag.
www.thijsbegeleiding.nl
 

Samen haal je de top!
Samen haal je de top!

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen