Actief of ontspannen

Flow Reizen organiseert reizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), epilepsie, NAH, autisme, Downsyndroom, enz. en zijn over het algemeen zelfstandig, mobiel, zelfverzorgend en sportief. Je kunt lekker dichtbij naar de Ardennen in België, maar je kunt ook een spectaculaire rondreis door Azië maken. In de winter kun je skiën, een stedentrip of juist lekker naar de zon. In de zomer kan je met ons mee naar een mooie strandbestemming. Ben je liever actief bezig? Wat dacht je van mountainbiken, raften of (berg-)wandelen? Dat kan in Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Noorwegen, Schotland, noem maar op. Ga je liever naar een mooie stad? Ook dat kan natuurlijk.

Individuele begeleiding

Op onze begeleide reizen reis je in groepsverband met mensen die ook een licht verstandelijke beperking hebben. Op +/- iedere 5 deelnemers gaat 1 begeleider mee die je bijvoorbeeld helpt met geld, medicijnen en ondersteunt in sociale contacten. Ook let de begeleider op gedrag, alcoholgebruik en zelfredzaamheid. Over het algemeen hebben onze deelnemers een behoorlijk denkniveau, maar er zijn natuurlijk onderlinge verschillen. Flexibiliteit en tolerantie naar reisgenoten toe vinden wij daarom heel belangrijk. 

Extra's

Flow Reizen organiseert al vele jaren begeleide reizen. We weten wat jij nodig hebt om er een onvergetelijke reis van te maken. Dat begint al vooraf met:

  • duidelijke brochures en informatieboekjes over jouw reis
  • een jaarlijkse kennismakingsdag voor alle deelnemers met hun ouders/begeleiders
  • een uitgebreid inschrijfformulier, waarop je kunt aangeven wat jij zelfstandig kan en waar je hulp bij nodig hebt
  • in het najaar een feestelijke reünie met livemuziek

Beschik je over een PGB? 

Heb jij recht op PGB en wil je deze graag inzetten voor jouw vakantie met Flow Reizen? Meestal kunnen de begeleidingskosten van jouw reis bekostigd worden uit je PGB. Dit scheelt ca 30 tot 35 procent in de reissom! Klik hier om te lezen hoe dit werkt. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. 

Bekijk meteen welke vakantie het beste bij jou past

Flow Reizen is ook te vinden op FacebookInstagram en Youtube

Bekijk Flow Reizen op Opiness

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen