Bram

Hoi allemaal,

Ik ben Bram Fleischeuer, een sportieve jongen van 21 jaar oud. Ik woon in Ermelo en doe de opleiding voor docent lichamelijke opvoeding. Uiteindelijk wil ik ook het onderwijs in. 

Ik ben mijn hele leven eigenlijk wel al bezig met sporten en actieve dingen doen. Met tennis begon ik toen ik 4 jaar was, daarna gaan voetballen en padellen. Maar ook op vakanties lange wandelingen maken, surfen, mountainbiken, canyoningen enz. 

Voor de rest ben ik een muziek fan. Mijn interesse ligt vooooooral bij Old School Hiphop uit de jaren 90. Dat luister ik lekker op mijn platenspeler. Maar ook durf ik wel een dansje te wagen op ABBA, Queen, Michael Jackson. Vind heel erg veel muziek erg leuk.

Voor de rest? Je kan me altijd vragen om een lekker drankje te drinken, daar zeg ik niet zo snel nee tegen. Ik hou van gezelligheid en het samen zijn met mensen. 

Dit is nog niet alles wat ik over mezelf zou kunnen vertellen maar anders wordt het wel heel erg lang en heb ik niks meer te vertellen als we elkaar in het echt tegenkomen... 

Groetjes Bram

 

Leeftijd: 24
Aantal jaar bij Flow reizen: 2
Bram

Leuk weetjes

  • Hobby's: muziek luisteren, tennissen, voetballen, drankje doen, chillen, padellen, lezen
  • Opleiding/beroep: Calo, docent lichamelijke opvoeding
  • Recente reiservaringen met Flow: 12-Daagse luxe hotelreis naar betoverend Toscane, Italië, 12-Daagse strandreis naar paradijselijk Ölüdeniz, Turkije, 10-Daagse sfeerreis naar Workum, Nederland, 10-Daagse luxe topreis naar Winterberg, Duitsland, 12-Daagse luxe verwenreis naar Arco aan het Gardameer
  • Persoonlijke reiservaring: Vroeger altijd op kampeervakanties gegaan. Zelf gekampeerd

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen