Sierra

Hoi!

Leuk dat we op reis gaan! Als je met mij op reis gaat hoef je niet bang te zijn dat je niks over je bestemming te weten komt want door mijn werk als Lerares Aardrijkskunde kan ik jullie onwijs veel vertellen over de wereld om ons heen. Ik werk op een school met een internationale achtergrond en reis regelmatig met mijn leerlingen overal naar toe. Als ik niet samen met een groep reis vind ik het ook heerlijk om zelf op pad te gaan en nieuwe culturen te ontdekken. Van Thailand tot Spanje tot aan Texel, niks is mij te gek. Ik heb zelfs een tijdje in New York (Verenigde Staten) en Belfast (Noord-Ierland) gewoond! 

Als ik niet op pad ben vind ik het leuk om te kickboxen, spelletjes te spelen of lekker te koken. Soms rol ik ook nog wel eens door de modder met een obstakel run... Wat we ook gaan doen op vakantie, ik weet zeker dat we het heel leuk gaan hebben. 

Tot dan!

Leeftijd: 30
Aantal jaar bij Flow reizen: 1
Sierra

Leuk weetjes

  • Hobby's: Kickboxen, bordspelletjes, koken, Obstacle runs
  • Opleiding/beroep: Docent Speciaal Onderwijs
  • Recente reiservaringen met Flow: 12-Daagse heerlijke genietreis naar NormandiĆ«, Frankrijk, 12-Daagse sfeervolle eilandenreis naar Denemarken
  • Persoonlijke reiservaring: De hele wereld over geweest!

Sierra raadt onderstaande reizen aan

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen