Marloes Schellekens

Ik ben Marloes en ik woon gezellig samen met mijn vriend en onze drie lieve katten in Tilburg. Verder houd ik ervan om op erop uit te gaan, lekker naar buiten om te wandelen (ook in de regen!), sporten en gezelligheid met vrienden. Maar thuis op de bank met Netflix vind ik ook fijn, of een boek lezen, lekker wat tekenen of kokkerellen.  

Reizen is mijn grote passie en tussen werk en studie door heb ik ook al wel een aantal prachtige reizen mogen maken. Graag zou ik nog heel veel gave avonturen aan dit rijtje willen toevoegen! Het lijkt me super om als begeleider bij Flowreizen aan de slag te gaan en ik kijk er dan ook enorm naar uit om mijn eerste reizen met jullie te mogen maken. 

Hopelijk tot snel! 

Leeftijd: 36
Marloes Schellekens

Leuk weetjes

  • Hobby's: Wandelen, tekenen, yoga, hardlopen, op avontuur gaan en ontdekken wat er allemaal is!
  • Opleiding/beroep: Ik heb Social Work (richting SPH) gestudeerd. Vervolgens heb ik in de verstandelijk gehandicaptenzorg gewerkt en momenteel ben ik werkzaam als ambulant begeleider voor mensen met autisme.
  • Recente reiservaringen met Flow: 12-Daagse spectaculaire huttentocht naar Vale di Sole, Italië, 11-Daagse fantastische reis naar de Vulkaaneifel, Duitsland, 12-Daagse heerlijke genietreis naar Normandië, Frankrijk, 12-Daagse grandioze sfeerreis naar de ruige Ardèche, Frankrijk
  • Persoonlijke reiservaring: oa Zuid-Oost Azië, Nepal, Maleisië, trans-Mongolië express (treinreis door Rusland, China en Mongolië) en veel landen binnen Europa.

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen