Joris Mares

Ik zit nu in mij 3e jaar HBO opleiding sociaal werk. Ik loop stage als maatschappelijk werker. Ik heb altijd veel plezier gehad in reizen en leuke dingen ondernemen. Ook in het begeleiden van jongeren en volwassenen. 

Buiten reizen vind ik feesten ook heel leuk. Als ik tijd heb ben ik vaak te vinden op festivals of in een cafe in de stad Rotterdam. Ook ben ik heel handig. Ik heb min meubelmaak diploma en heb ook meerdere jaren in de bouw gewerkt. 

Ik heb mij aangemeld als reis begeleiders omdat ik vol energie zit en graag met alle begeleiders en deelnemers leuke activiteiten wil ondernemen in een gezellige sweer. 

Leeftijd: 26
Joris Mares

Leuk weetjes

  • Hobby's: Sporten
  • Opleiding/beroep: social work HR
  • Recente reiservaringen met Flow: 12-daagse reis naar het magische Lago Maggiore, ItaliĆ«, 12-Daagse ultieme avonturenreis naar de indrukwekkende Franse Alpen
  • Persoonlijke reiservaring: Ik ben veel op reis geweest. Mijn verste reis was naar Ghana. Ik ging mee met een goed doel, de Vliegende Meubelmakers. We sliepen in een krottenwijk midden in de hoofdstad. Het doel van de reis was bewoners in de wijk op te leiden tot meubelmaker.

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen