Reis boeken

Je gaat nu stap voor stap een reis boeken. Zorg dat je gegevens over zorgverzekeraar, medicatie en thuisblijvers bij de hand hebt. 

Bij Flow Reizen gaan we zorgvuldig met je gegevens om. Lees hier onze Privacy Policy.

Je gaat nu Reis 80: 12-Daagse magische strandreis naar Hurghada, Egypte - All Inclusive boeken (vertrekdatum: 05-08-2024)
  • Bevat minimaal 8 tekens
  • Bevat zeker 1 hoofdletter
  • Bevat zeker 1 kleine letter
  • Bevat zeker 1 cijfer
  • Bevat zeker 1 leesteken
Wachtwoord vergeten?

Je hebt een optie op deze reis en de optie is geldig tot 22-05-2024. Stuur voor deze datum het formulier retour. Als je alsnog besluit om helemaal niet mee te gaan, bel of mail ons dan ook, zodat we de plek vrij kunnen maken voor een andere deelnemer.

Extra opties
 

Algemene opmerking: Door onvoorziene omstandigheden kan het gebeuren dat een opstapplaats gewijzigd moet worden. Wij brengen je daarvan schriftelijk op de hoogte uiteraard.

 

Slaapplekken en kamer delen met een vriend of vriendin
Tijdens onze reizen slapen dames en heren altijd gescheiden. Maar er zijn uitzonderingen.

Handtekening ouders/begeleiders van jou

Aan het einde van dit boekingsformulier moet degene die tekenbevoegd is, een handtekening zetten. Daarmee verklaren jullie dat alles naar waarheid is ingevuld en dus ook dat jij een kamer mag delen met je partner.

 

Flow Reizen wil dat iedereen goed verzekerd op reis gaat. Daarom hebben wij al een goede reisverzekering voor jullie afgesloten. Deze verzekering zit al in de reissom. Ben je zelf goed verzekerd, dan zullen wij de verzekeringskosten niet in rekening brengen. Check wel goed of risicoactiviteiten en gevaarlijk sporten zijn meeverzekerd! Als je zelf de verzekering regelt, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de juiste dekking.

Wij willen de noodzaak van deze verzekeringen onder jullie aandacht brengen. Lees daarom eerst aandachtig deze informatie zodat je een goede keuze kan maken.

4% v.d. totale reissom + assurantiebelasting
 

Wie moeten we waarschuwen bij noodgevallen? Zorg dat iemand van het thuisfront 24 uur bereikbaar is tijdens de reis en onderweg naar de opstapplaats zodat we meteen kunnen handelen.

LET OP: het Hoofd e-mailadres thuisblijver ontvangt ook belangrijke informatie zoals nieuwsbrieven, last-minute veranderingen en de definitieve vluchtgegevens. De reiziger zelf ontvangt deze ook.

NIET VERPLICHT WEL ZEER WENSELIJK OM HIER TWEE VERSCHILLENDE PERSONEN EN TELEFOONNUMMERS TE NOTEREN

ALLEEN invullen als het emailadres afwijkt van het emailadres reiziger, anders ontvang je 2x dezelfde mails.

 
 
 
Geldzaken

Let op, je kunt en mag geld, pasjes en andere documenten in beheer geven van onze begeleiders. Zij gaan daar zorgvuldig en discreet mee om. Echter, het in beheer geven geschied op eigen risico. Bij diefstal en/of verlies is Flow Reizen niet aansprakelijk.

 
Zelfstandigheid
 
Gedragsmatige en karakteristieke eigenschappen

Kruis alle eigenschappen aan die op jou van toepassing zijn. Dit is heel belangrijk zodat een begeleider weet wat er in je omgaat. Voeg eventueel een bijlage bij.

Voeg eventueel een of meerdere bijlagen toe en check op je inlogpagina welke documenten wij van jou hebben en of deze nog kloppen. Zo niet, neem contact met ons op!

Voorbeelden van bijlagen
  • Medicatielijst
  • Uitgebreidere uitleg gedragsmatige eigenschappen
  • Dieettips
  • Enz.
 
Verzorging en hygiëne

Onze deelnemers moeten zichzelf kunnen verzorgen.

  • Bij ondertekening verklaart de boeker kennis te hebben genomen van de ANVR-Reisvoorwaarden, de aanvullende Reisvoorwaarden van Flow Reizen en daarmee akkoord te gaan.
  • Na ondertekening van dit boekingsformulier is er sprake van een definitieve boeking en zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Via deze pop-up kun je lezen wat een boekingsbevestiging inhoudt en vind je alle links naar alle relevante informatie en websites.
  • Door ondertekening van deze reisovereenkomst ga je akkoord met de Privacy Policy van Flow Reizen. Deze zijn na te lezen op onze website: https://flowreizen.nl/Privacy-policy. Flow Reizen hecht veel waarde aan je vertrouwen in onze organisatie. Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen hebt, dan kan je contact met ons opnemen via info@flowreizen.nl of bellen: 0495-544823.

    Als je contact wil opnemen betreffende dit boekingsformulier voor extra toelichting bel ons dan zeker! We weten liever teveel dan te weinig. Jouw antwoorden kunnen misverstanden voorkomen tijdens de reis. Ons nummer is 0495-544823. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur t/m 17.00 uur. Bij vragen van onze kant zullen wij ook even contact opnemen met jou.

Ben je zelf tekenbevoegd dan volstaat het om hieronder digitaal je handtekening te plaatsen.

Ben je, zoals je eerder aangegeven hebt, niet zelf tekenbevoegd, noteer dan hieronder de naam van de persoon waarmee jij dit formulier naar waarheid hebt ingevuld en vink aan welke relatie jullie hebben ten aanzien van elkaar: Ouder / broer / zus / voogd / bewindvoerder / anders met invul-vak. ZORG ERVOOR DAT DEZE PERSOON OOK ZIJN/HAAR DIGITALE HANDTEKENING PLAATST IN HET DAARVOOR BESTEMDE VAK.

 
IP adres:
3.134.81.206

 
Datum:
08-05-2024

 
Voor deze reis hebben we extra bijlage nodig. Upload een geldig paspoort of ID (verplicht bij alle vliegreizen en reizen met een overtocht per boot!):
Upload hier je kopie paspoort:

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen