Alles over het reisboekje

28-06-2021

Goed voorbereid op reis gaan is erg belangrijk. Daarom hebben wij per reisbestemming een reisboekje gemaakt die je ruim voor vertrek kunt downloaden vanuit jouw eigen account. Je krijgt van ons bericht zodra het reisboekje voor jou klaar staat. Dat is meestal kort voor de Kennismakingsdag in mei of kort voor de Reünie in november zodat je jouw vragen tijdens deze dagen kunt stellen.

In het reisboekje staat belangrijke reisinformatie over jouw reis zoals de vertrektijden, opstapplaatsen, reisdocumenten, meeneemlijst en nog veel meer. Lees het reisboekje ruim voordat je op reis gaat goed door. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. 

Hoe kun je het reisboekje bekijken?

1. Log in op jouw persoonlijke account
2. Ga naar 'Mijn reisgegevens' - 'Mijn toekomstige reizen'
3. Klik op 'Reisdetails'
4. Klik op de groene knop 'Reisboekje bekijken'

Flow Reizen denkt aan het milieu en wil graag papier besparen. Wij hebben er daarom voor gekozen geen papieren reisboekjes meer naar jou op te sturen en deze ook niet meer uit te delen op de Kennismakingsdag / Reünie. Wil je toch graag een papieren reisboekje, dan kun je deze zelf downloaden en uitprinten via jouw account. Heb je geen printer, vraag dan ouders of begeleiders of zij het voor je willen printen.  

Bekijk ook onderstaande video waarin Richard uitlegt wat er in het reisboekje van jouw reis staat. Stap voor stap neemt Richard de belangrijke punten door.

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen