Digitaal ondertekenen

15-03-2024

Groot nieuws over digitaal ondertekenen….

Vanaf vandaag is ons boekingsproces veranderd.

Vanaf nu is het alleen nog mogelijk om het boekingsformulier digitaal te ondertekenen waardoor er gelijk sprake is van een DEFINITIEVE BOEKING en de annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn. Het formulier hoeft dus niet meer uitgeprint en voorzien van handtekening naar ons geretourneerd te worden om de boeking definitief te maken.

Nadat je bij de reis van jouw keuze geklikt hebt op BOEK DEZE REIS, verschijnt onderstaande pop-up met nadere uitleg. Met name de hier geel gemarkeerde tekst is
vanaf nu heel belangrijk:

Het boekingsproces is verder voor stap 1 t/m 8 redelijk hetzelfde gebleven Je dient dus gewoon alle stappen een voor een te doorlopen, daar waar nodig is aan te passen of aan te vullen. De grote verandering zit hem in stap 9: Reisvoorwaarden en ondertekening ter bevestiging van de boeking

Ben je zelf tekenbevoegd dan volstaat zoals eerder aangegeven jouw eigen handtekening:

Ben je zelf niet tekenbevoegd dan moet diegene die voor jou tekenbevoegd is ook een handtekening plaatsen. Dit vak verschijnt pas nadat je bij de vraag Ben je tekenbevoegd ? NEE hebt aangevinkt.

Hier moet je dan de naam invullen van de persoon die de tweede handtekening plaatst en welke relatie je met deze persoon hebt.  Vink je hier anders aan dan verschijnt er ook nog een invul veld waar je kan noteren van welke relatie er sprake is.

Dit ziet er dan dus zo uit:

Als de handtekening of de handtekeningen geplaatst zijn dan klik je op de groene button.

Dit laten we nog aanpassen naar VERZENDEN EN BOEKEN

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen