Infodag zaterdag 19 februari 2022

01-02-2022

Heb jij ook deze vragen of wil je kennismaken met Flow Reizen?
Kom dan naar onze infodag op zaterdag 19 februari 2022 !

Wij kunnen ons voorstellen dat je heel veel vragen en onzekerheden hebt als je nog nooit aan een Flowreis hebt deelgenomen. Dat is ook heel spannend, want je kent ons niet en je wil natuurlijk weten of je bij ons op de juiste plek bent.

Hoe begeleiden wij? Wie zijn jouw reisgenoten? Is Flow Reizen geschikt voor jou? Hoe organiseren wij de reizen? Welke zekerheden bieden wij? Dit zijn een aantal vragen die vast bij je opkomen. 

Daarom hebben wij speciaal voor nieuwe reizigers en hun ouders/begeleiders een informatieve presentatie georganiseerd over de organisatie, de begeleiding en de reizen. Onder het genot van een kop koffie of thee kan je dan al je vragen stellen en wij geven jou alle uitleg. 

Wil je hierbij zijn? Meld je even aan via info@flowreizen.nl of 0495-544823.

Update: aanpassing infodag

Vanwege de vele aanmeldingen en de nog altijd geldende maatregelen ivm Corona hebben we de infodag opgesplitst naar 2 dagdelen.

De eerste groep in de ochtend en de tweede groep in de middag. Iedereen die zich heeft opgegeven voor de infodag krijgt hier bericht van.

Groep 1: Ochtend = VOL

Datum: Zaterdag 19 februari 2022
   
Programma:  09:45 — Ontvangst met koffie en thee
  10:00 — Start presentatie
  11:00 — Vragenuurtje
  12:00 — Einde infodag
   
Locatie:   Parc Spelderholt (ontvangst in het hotel)
   
Adres: Spelderholt 9, 7361 DA  BEEKBERGEN

 

Groep 2: Middag = VOL

Datum: Zaterdag 19 februari 2022
   
Programma:  13:30 — Ontvangst met koffie en thee
  13:45 — Start presentatie
  14:45 — Vragenuurtje
  15:45 — Einde infodag
   
Locatie:   Parc Spelderholt (ontvangst in het hotel)
   
Adres: Spelderholt 9, 7361 DA  BEEKBERGEN

Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer: Vanaf station Apeldoorn Neem vanaf station Apeldoorn bus 43 of 91 richting Arnhem. Stap uit in Beekbergen bij Hotel De Smittenberg. Loop de Engelanderweg in. Sla na 700 meter linksaf naar Spelderholt. Vervolg de weg. U bent gearriveerd.

Met de auto vanaf de A1: Neem afslag 20, Apeldoorn-Zuid richting Beekbergen. Sla rechtsaf naar de Kayersdijk. Sla na 400 meter rechtsaf om op de Kayersdijk te blijven. Ga na 30 meter linksaf, de Hansengraaf op. Na 800 meter op de T-splitsing, rechtsaf slaan en uw weg vervolgen op de Tullekensmolenweg. Sla na 1,3 kilometer linksaf naar de Arnhemsweg/N788. Sla na 550 meter bij de verkeerslichten rechtsaf naar de Engelanderweg. Sla na 700 meter linksaf naar Spelderholt. Vervolg de weg. U bent gearriveerd.

Met de auto vanaf de A50:  Neem afslag 22, Hoenderloo richting Beekbergen. Ga de Arnhemseweg/N788 op richting Beekbergen. Sla na 4,7 kilometer bij de verkeerslichten linksaf naar de Engelanderweg. Sla na 700 meter linksaf naar Spelderholt. Vervolg de weg. U bent gearriveerd.

Parkeren op Parc Spelderholt: Zodra u het landgoed oprijdt, ziet u aan uw linker- en rechterhand twee parkeerplaatsen. Ook rondom het Kasteel is gelegenheid om uw auto te parkeren. Gelieve niet langs de oprijlaan te parkeren vanwege de veiligheid en aanrijroute van hulpverleningsdiensten.

 

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen