Interview met begeleider Jobjan Blonk

11-03-2019

Naam:
Jobjan Blonk

Woonplaats:
Amsterdam

Hobby’s: 
Zo ongeveer alle sporten (van apenkooien tot voetbal), veel spelletjes, trommelen en piano spelen en soms wat verf op een doek smeren.   

Korte omschrijving van jezelf:
Bewegelijke jongeman die ervan houdt om mensen met sport, spel en creativiteit in verbinding te brengen en te laten ontwikkelen. Dat doe ik vanuit mijn evenementenbedrijfje Sport Eventjes en vanuit de vitaliteitsorganisatie Bewegen Werkt.

Hoe lang werk je voor Flow Reizen?
Komende zomer wordt mijn 3de Flow zomer en hopelijk niet de laatste. Inmiddels heb ik 4 zomervakanties en 1 wintersport mogen begeleiden en al veel geweldige deelnemers en begeleiders leren kennen.

Hoe ben je met Flow Reizen in contact gekomen?
Via 0495-544823! Flauw he. Oké het zit zo; Daniel, collega bij ApenkooiGym, vertelde 3 jaar geleden dat hij het erg jammer vond dat hij een zomer geen Flow vakanties kon begeleiden, dus dan moet het wel erg leuk zijn. Na een mail, een leuk gesprek met Roger, een kennismaking met de kantoorhonden en twee fantastische opleidingsweekenden was ik er klaar voor!

Wat is je mooiste Flow-reiservaring tot nu toe?
Tijdens mijn eerste reis (Kroatië) mocht ik met de meest avontuurlijke deelnemers mee voor een prachtige zipline tour. Die bleek voor sommigen toch een stuk spannender dan gedacht, maar met de meest grappige aanmoedigingen van de gidsen, mij en de andere deelnemers, durfde uiteindelijk iedereen de sprongen te wagen. We zoefden heerlijk door bossen, over ravijnen en langs prachtige rotswanden. Ik was zo trots op de groep! Om het nog wat spectaculairder te maken, ging het flink stormen toen we op de speedboot terug naar ons eiland zaten. We stuiterden zo hard over de golven dat de ijsjes die we gekocht hadden niet in onze mond maar door de hele boot gingen!

Wat is je ultieme droombestemming?
Ik zou wel eens met Flow op een strand- en surfreis naar Frankrijk of Portugal willen! Kamperen vlakbij het strand, lekker stoeien met de golven, stedentripjes tussendoor, een potje volleyballen, prachtige zonsondergangen erbij en lekker buiten leven. Het hoeft van mij niet ver weg, als er maar wat te doen en te beleven is!

Is er iets wat nog geen enkele Flow-reiziger over jou weet?
Samen met andere begeleiders wil ik heel graag een Flow Festival organiseren met muziek, spel, theater, teambuilding, Flow optredens en gigantisch veel gezelligheid. Houdt de facebook en nieuwsbrieven in de gaten!

Welke tip zou je Flow-reizigers mee willen geven?
Ontdek tijdens een Flowreis zoveel mogelijk nieuws! Probeer ander eten. Maak lekker contact met andere deelnemers maar ook met locals. Probeer nieuwe activiteiten. Blijf niet thuis als je iets nieuws niet denkt te kunnen. Je kan het misschien nog niet, maar wij begeleiders helpen je supergraag om iets nieuws te ontdekken, te leren en je grenzen op een veilige manier te verleggen!   

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen