Interview met begeleider Michael Buynsters

15-05-2019

Naam:
Michael Buynsters

Woonplaats:
Amsterdam

Hobby’s:
Lezen, skaten, boulderen (klimsport), Ashtanga (yoga) en af en toe creatief bezig zijn (tekenen en schrijven).

Korte omschrijving van jezelf in 1 zinnetje:
Enthousiaste, nieuwsgierige en energieke jongeman die ervan houdt om op avontuur te gaan, nieuwe dingen uit te proberen en mensen te ontmoeten.

Hoe heb je Flow Reizen leren kennen?
Ik heb Flow leren kennen via een vriendin die al een aantal jaar bij Flow Reizen werkt als begeleidster: Annemiek Funneman. Ik kwam haar vorig jaar tegen tijdens de Flow Reis naar Terschelling tijdens het Oerol festival. Ik heb toen gezellig met haar en de groep ergens een bakkie gedaan en later nog een keer gedanst bij een spontaan georganiseerde danspartij in het bos. Dat was zo’n leuke ervaring dat ik niet lang na hoefde te denken toen Annemiek mij vroeg om ook te solliciteren.

Waarom wil je graag bij Flow Reizen werken?
Ik wil graag voor Flow Reizen werken omdat ik erg enthousiast wordt van de manier waarop Flow deze reizen organiseert. Ik heb vroeger een jaar in Frankrijk op een camping gewerkt en daar vaak sportieve tripjes begeleid. Tegenwoordig doe ik heel ander werk in Nederland en mis ik het begeleiden van sportieve reizen wel, dus via Flow Reizen hoop ik dit weer een paar keer per jaar te mogen doen.


Michael staat achteraan in het midden met het blauwe hesje

Je hebt aan het opleidingsweekend voor nieuwe begeleiders deelgenomen, hoe is dit bevallen?
Het opleidingsweekend voor nieuwe begeleiders was heel erg gezellig, maar ook heel erg intensief. Een weekend lang stonden we vroeg op, volgden we verschillende workshops met veel nieuwe informatie, terwijl we ons tussendoor gingen voorbereiden op een kookwedstrijd in de avond met daarna een dansje voor het slapen gaan. Het leuke is dat iedereen al vanaf het begin heel enthousiast en sociaal is, dus al vanaf het begin was er leuk contact tussen de ervaren en nieuwe begeleiders. De begeleiders van Flow Reizen weten wel hoe een goede sfeer neergezet wordt!

Wat verwacht je als nieuwe begeleider bij Flow Reizen?
Ik verwacht dat ik als nieuwe begeleider bij Flow Reizen een leuk avontuur tegemoet ga met nieuwe mensen en leuke activiteiten. Daarnaast verwacht ik natuurlijk ook het een en ander te gaan leren van de ervaren begeleiders. Ervaringen die ik mee kan nemen in mijn volgende reizen.

Waar kijk je het meeste naar uit in jou eerste Flow seizoen?
Komende zomer ga ik naar een land waar ik nog nooit geweest ben. Dus waarschijnlijk kijk ik met evenveel enthousiasme en nieuwsgierigheid als de deelnemers uit naar deze reizen. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar wie er allemaal met mij mee op reis gaat!

Wat is je ultieme droombestemming?
Mijn ultieme droombestemming is Indonesië! Mijn grootouders komen daar vandaan (vandaar mijn kleurtje), dus ik ben erg benieuwd naar de plekken waar zij gewoond hebben. Ik ben van plan om binnen twee jaar een rondreis door Indonesië te maken langs alle speciale plekken uit mijn familiegeschiedenis.

Is er iets wat de Flow-reizigers over jou moeten weten?
Ik heb in het verleden twee jaar in Spanje en Frankrijk gewoond. Ik houd ervan om nieuwe talen te leren en culturen te proeven, dus kijk niet gek op als je me ineens woordjes in een vreemde taal hoort brabbelen.

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen