Interview met begeleidster Hanna du Pré

01-04-2019

Naam: 
Hanna du Pré   

Woonplaats: 
Utrecht

Hobby’s:
Yoga, bakken, en natuurlijk reizen.

Korte omschrijving van jezelf in 1 zinnetje:
Ik ben graag bezig en het liefst buiten.

Hoe lang werk je voor Flow Reizen?
4,5 jaar!

Hoe ben je met Flow Reizen in contact gekomen?
Om 3 uur 's nacht was ik op zoek naar een baan die goed bij mij paste. Via google kwam ik toen terecht bij Flow Reizen. Ik heb gelijk aan mijn toenmalige huisgenoten verteld dat ik mijn droombaan had gevonden. Helaas duurde het nog meer dan een jaar voordat ik kon beginnen bij flow.

Wat is je mooiste Flow-reiservaring tot nu toe?
Ik heb de afgelopen jaren veel mooie reizen mogen begeleiden. Westendorf blijft een van mijn favorieten reizen. Al is mijn mooiste herinnering uit IJsland. Niet alleen de natuur is daar super mooi, maar wat was het tof dat we met de hele groep op stijgijzers een gletsjer wandeling hebben mogen maken.

Wat is je ultieme droombestemming?
Waar ik me altijd thuis voel. Dat is in de bergen. In de zomer lekker kamperen, wandelen en zwemmen in een mooi berg meertje. En in de winter natuurlijk skiën!! Ik heb zelf ook een tijdje in Oostenrijk gewoond en als ski lerares gewerkt.Is er iets wat nog geen enkele Flow-reiziger over jou weet?
Dat ik behalve in Oostenrijk ook een half jaar in Boedapest heb gewoond. En dat mijn lievelingssnack dan ook Kürtőskalács is (een Hongaarse kaneelrol). Als je die ergens in het Oostblok tegen komt moet je hem zeker proeven.

Welke tip zou je Flow-reizigers mee willen geven?
Ik heb de afgelopen jaar veel en ver mogen reizen. Al zijn er ook zo veel mooie plekjes dicht bij huis om te ontdekken. Zelf ben ik erg fan van de Waddeneilanden, maar ook in Duitsland en België zijn echt hele mooie gebieden te vinden. 

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen