Interview met begeleidster Maaike Elders

29-05-2019

Naam:
Maaike Elders 
(rechts op de foto)

Woonplaats:
Houten (Utrecht)

Hobby’s:
Skiën, reizen, motorrijden, omringd zijn door familie en vrienden, feesten en veel lachen!

Korte omschrijving van jezelf in 1 zinnetje:
‘Gezelligheid kent geen tijd’

Hoe heb je Flow Reizen leren kennen?
In januari 2018 was ik samen met mijn vader aan het skiën in Maria Alm. Tijdens het skiën zag ik de deelnemers en begeleiders van Flow Reizen voor het eerst. Ik werd hier meteen enthousiast van, omdat het mij ontzettend leuk leek om dat ook te doen. Met nog in mijn achterhoofd dat ik wilde solliciteren, kwam ik de groep van Flow Reizen tegen bij de après-ski bar! Hier heb ik leuke praatjes gemaakt met de begeleiders en deelnemers en hierdoor werd ik alleen maar enthousiaster om ook een begeleider te worden bij Flow Reizen.

Waarom wil je graag bij Flow Reizen werken?
Je gaat op reis met deelnemers die je niet kent, maar waar je na een aantal dagen tijd mee hebt doorgebracht, elkaar steeds beter leert kennen! Ook hoor ik altijd hele mooie verhalen en ervaringen van mijn oma, die werkt als vrijwilliger bij een andere reisorganisatie. Het is ten tenslotte ook heel leuk om meer van de wereld te zien en om dat dan te doen met een groep gezellige mensen om je heen, dat vind ik het mooiste.


Maaike helpt Ruben om weer op het droge te komen tijdens het opleidingsweekend

Je hebt aan het opleidingsweekend voor nieuwe begeleiders deelgenomen, hoe is dit bevallen?
Het opleidingsweekend was boven mijn verwachtingen heel goed bevallen. Het leuke vond ik dat bijna alle nieuwe begeleiders nog niemand kende en je zag dat iedereen makkelijk een praatje maakte met anderen. Hierdoor leer je elkaar goed kennen. Het weekend is heel snel voorbij gegaan en wij hebben leuke activiteiten uitgevoerd met zijn allen. Het leukste was het koken, het rijden in een minibusje en het kletsen bij het kampvuur.

Wat verwacht je als nieuwe begeleider bij Flow Reizen?
Ik hoop dat ik leuke reizen ga maken, waarbij veel gezelligheid bij komt kijken. En tevens hoop ik dat wij mooie herinneringen achterlaten waar wij zijn geweest en terug kunnen kijken op een geslaagde vakantie.

Waar kijk je het meeste naar uit in jou eerste Flow seizoen?
Tijdens mijn eerste Flow seizoen kijk ik ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten, elkaar beter te leren kennen, gezelligheid en een warm temperatuurtje. Met zijn allen gaan we het zo gezellig mogelijk maken! 

Wat is je ultieme droombestemming?
Curaçao staat al heel erg lang op mijn vakantielijstje. Ook staat Italië op mijn lijstje, daar ben ik nog nooit geweest terwijl het niet heel erg ver is.

Is er iets wat de Flow-reizigers over jou moeten weten?
Ik ben een spontane meid die ervan houdt om te kletsen en vooral te lachen!

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen