Valentijnsdag - interview met Renée en Sjoerd

06-02-2020

Op 14 februari is het Valentijnsdag, een dag dat de liefde wordt gevierd. Een mooi moment om twee verliefde stelletjes te interviewen die elkaar hebben leren kennen tijdens een van onze Flow reizen! Vandaag het interview met onze reizigers Renée en Sjoerd.

1.           Jullie kennen elkaar via Flow Reizen. Kunnen jullie het moment herinneren dat de vonk oversloeg? Hoe ging dit en waar was dit?

We liepen terug van het restaurant naar het hotel en na een klein gesprekje onderweg begonnen we elkaar al erg leuk te vinden. Na het boottochtje op de Seine bij nacht vloog de vonk tussen ons over, dit was op de eerste dag van onze vakantie in Parijs♡

2.           Ben je op vakantie extra verliefd?

Op vakantie ben je al in een vrolijkere stemming, je hebt meer tijd voor elkaar en je kan elkaar alle aandacht geven. Ja, dan zijn we beide wel meer verliefd op elkaar inderdaad, zo leer je elkaar ook kennen in een relaxtere sfeer.

3.           Wat zijn jullie gemeenschappelijke interesses buiten het reizen?

Buiten onze gezamenlijke Flow vakanties houden we er beiden erg van om lekker samen buiten te zijn en een wandeling of fietstocht te maken, of lekker uit te waaien op het strand. Ook samen voetballen kijken hoort erbij. Lekker koken, samen eten met een goed gesprek erbij. Ook vinden we het beide erg gezellig om met de trein weg te gaan en een mooie stad te bezichtigen. We hebben dezelfde soort humor en kunnen goed met elkaar praten.

4.           Waarin verschillen jullie juist heel erg?

Sjoerd houdt er erg van om musea te bezoeken, ik zelf houd daar niet zo van.

5.           Wie regelt wat voor de reis?

We maken samen een lijstje, bijvoorbeeld een top 3 van reizen die we allebei erg mooi vinden. Na goed overleg en de leuke uitstapjes goed bekeken te hebben maken we samen een besluit. Met het regelen van een vakantie krijg ik hulp van mijn ouders en Sjoerd kan deze zelf regelen en boeken.

6.           Waar gaat de volgende reis naar toe?

In maart gaan we samen een stedentrip naar Wenen maken van 6 dagen en in juli gaan we samen 15 dagen naar Roemenië

7 .          Gaan jullie iets speciaals doen tijdens Valentijnsdag?

Zelf doen we niks aan Valentijnsdag, maar zijn we iedere dag lief voor elkaar en zeggen elkaar dagelijks dat we van elkaar houden♡ We ondernemen veel uitstapjes samen en vinden het fijn om de dag samen te vieren dat we een stelletje zijn geworden. Dat is namelijk op 20.03.2019 (op mijn 29e verjaardag)

Groetjes Renée en Sjoerd

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen