Valentijnsdag - interview Stijn en Myrna

06-02-2020

Op 14 februari is het Valentijnsdag, een dag dat de liefde wordt gevierd. Een mooi moment om twee verliefde stelletjes te interviewen die elkaar hebben leren kennen tijdens een van onze Flow reizen! Vandaag het interview met onze begeleiders Stijn & Myrna.

1.           Jullie kennen elkaar via Flow Reizen. Kunnen jullie het moment herinneren dat de vonk oversloeg? Hoe ging dit en waar was dit?

Stijn: Toen we een flowreis naar de Dordogne in Frankrijk begeleidden, ontstond het idee om met zijn tweeën door Thailand te gaan fietsen. Drie maanden later stonden we met een fiets in het centrum van Bangkok. In acht dagen tijd fietsten we 800km naar het noorden en bleken we wel een erg goede klik te hebben. Ik voelde de eerste echte kriebels in mijn buik toen we samen het lichtfestival vierden in Chiang Mai. Hier lieten we een wensballon op en zagen hem samen met duizenden andere lichtjes aan de hemel verdwijnen.

Myrna: Stijn ging na dit avontuur nog 8 maanden verder reizen en ik moest weer terug naar Nederland om mijn studie af te ronden. Ondanks dat we aan de andere kant van de wereld zaten, bleven we contact houden. Op den duur besefte ik me dat ik Stijn wel heel leuk vond en dat 8 maanden enkel contact via de telefoon veel te lang was. Ik heb een ticket gekocht en ben op het vliegtuig gestapt om naar Stijn toe te gaan. Sindsdien zijn we samen.

2.           Ben je op vakantie extra verliefd?

Myrna en Stijn: Ja!

Stijn: Op reis doe je zo veel leuke dingen, is het (vaak) lekker weer en heb je echt even tijd voor en met elkaar. Waar kun je nu meer lol hebben dan tijdens de vakantie?

Myrna: Die bijzondere momenten die we samen meemaken op reis zorgen voor extra vlinders. En ook niet onbelangrijk, hele leuke verhalen en mooie herinneringen als we weer thuis zijn.

3.           Wat zijn jullie gemeenschappelijke interesses buiten het reizen?

Myrna: We houden allebei van sporten en actief buiten zijn. Op reis hiken en fietsen we veel (of kayaken, surfen, mountainbiken…), maar ook in Nederland pakken we regelmatig onze hardloopschoenen, de racefiets of de trein naar een mooi gebied.

Stijn: Lekker eten ook vooral niet vergeten! Of dit nu een avondje uiteten is of uitgebreid koken voor vrienden. Tja.. liefde gaat door de maag.

4.           Waarin verschillen jullie juist heel erg?

Stijn: Myrna is heel muzikaal, kan heel goed viool spelen en ook andere muziekinstrumenten leert ze zich heel snel aan. Ik zou willen dat ik dat kon! Maar helaas ik moet toch echt toegeven dat dat niet mijn talent is…

Myrna: Stijn’s leven draait om sport. Het is zijn werk, zijn hobby om het zelf te doen en hij kan er ook urenlang naar kijken. Zijn passie is aanstekelijk en ik ben er graag onderdeel van maar soms ben ik ook blij als hij naar vrienden toe gaat om de F1 te kijken.

5.           Wie regelt wat voor de reis?

Stijn: Ik denk dat we niet echt een vaste rolverdeling hebben. Vaak komt één van ons met een initiatief voor een mooie reis en plannen wij een avondje vrij om samen te kijken wat voor leuks er allemaal te doen is. De één zoekt een leuke plek om te overnachten, de ander zoekt naar wat voor gave activiteiten er allemaal te doen zijn.

Myrna: We boeken dan samen de eerste nachten en het vervoer als dat nodig is. Door ons werk als reisbegeleider zijn we gewend om ook op de reis nog van alles te regelen dus dat doen we dan ook vaak ter plekke.

6.           Waar gaat de volgende reis naar toe?

Stijn: Deze zomer naar de Olympische Spelen in Japan. Een absolute droom die uit komt!

7 .          Gaan jullie iets speciaals doen tijdens Valentijnsdag?

Myrna: Helaas moeten we allebei die dag gewoon werken, maar ’s avonds gaan we lekker dineren.

Stijn: En uiteraard een klein cadeautje geven maar dat is nog een verassing dus mondje dicht!

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen