Verslag van de Kennismakingsdag, door Michel Visser

26-05-2023

Jaja daar is weer een Kennismakingsdag.

Om 6 uur uit me bed gegaan me opgefrist en wat gegeten en om 7 uur de deur uit. Met de auto van Zierikzee naar Goes en van daar uit met de trein van 7:44 uur naar Roosendaal en toen overgestapt naar een andere trein naar Den Bosch.

In Den Bosch aangekomen ging ik bij de voorkant wachten op een Flow Begeleiding toen ik iemand zag zei ik Jaaaa Flow ik wil naar de kennismaking. Toen werd ik met nog een paar naar achter gestuurd en daar zouden er pijlen zijn naar de Avans school waar de kennismakingsdag gehouden werd. Boven bij station onderweg kwamen we een andere Flow begeleiding tegen en liep een stuk mee. Daarna nam diezelfde begeleiding die ons naar achter had gestuurd het weer over en liep met ons mee naar de Avans school.

Daar kwam ik om 10 uur aan en werd vrolijk begroet door een andere Flow begeleiding. Kreeg een consumptie bon en ze liep netjes mee naar de informatie bord waarop stond in welk lokaal ik moest wezen. Ik naar me lokaal gegaan en was de laatste precies op tijd.

De kennismaking voor me reis naar Denemarken kon beginnen. Jill en Sander die als begeleiding mee gaan begonnen met kennismaken. Rachel die ook als begeleiding mee gaat was er niet. Daarna was het de beurt aan mij en daarna de anderen die er waren we mochten allemaal ons zegje doen wat we willen doen en eten als groepje kwamen we er uit dat we sowieso naar Kopenhagen willen. Natuurlijk ook nog wel meer. Natuurlijk gaat de tijd ook veel te snel want opeens werd er omgeroepen dat we nog 5 minuten hadden.

Na onze kennismaking liepen we naar buiten want daar werd er groepsfoto's gemaakt in een mooie hoek en een mooie doek op de achtergrond. Daarna was de kennismaking voorbij en konden we onze eigen pad op. Ik liep toen naar de kantine, had wel trek gekregen nam 2 frikandelbroodjes een banaan en een flesje cola. Daarna even lekker buiten gezeten en wat in de rondte gelopen. Daarna weer naar de fotohoek gelopen om zelf op de foto te gaan en weer wat in de rondte gekeken en gezeten.

Iets voor 16:00 uur werd er een quiz gedaan wie de slimste reiziger was waar ook begeleiding mee mocht doen. Helaas won ik hem niet maar dat mag de pret niet drukken want meedoen is belangrijker dan winnen. Daarna was de kennismakingsdag/feest afgelopen.

Ik liep toen met een groepje naar de trein en had de trein om 16:42 uur naar Roosendaal en van daar overgestapt naar de trein die richting het mooie Zeeland ging om 18:16 uur kwam ik in Goes aan waar ik uitstapte en met de auto verder ging naar het mooie Zierikzee. Had onderweg wat trek dus eerst naar de Mac gegaan voor ik naar Zierikzee ging.

Beste Flow Reizen mensen van kantoor en begeleiding en organisatie en die ik vergeten ben op te noemen jullie hebben mij en ik denk vele anderen een top dag bezorgd ik vond het geslaagd. Jullie organiseren het altijd super. Ik denk dat er vele reizigers het hier mee eens zijn.

En beste Reizigers of jullie voor de 1e keer mee gaan of al vele reizen hebben mee gemaakt. Ik wens jullie die op vakantie gaan een mooie vakantie en in de toekomst nog mooie vakanties ook voor alle begeleiding van Flow die het altijd super doen. Want ze doen het voor ons maar ze mogen er ook van genieten van de vele mooie landen.

En voor de mensen die niet op vakantie gaan wens ik natuurlijk ook mooie dagen. Begeleiding Sander en Jill bedankt voor de kennismaking en Rachel helaas kon je er niet bij zijn en de reizigers die er waren voor reis 10 Denemarken vond het leuk jullie even gezien te hebben voor we op reis gaan en de reizigers die er niet bij waren helaas konden jullie er niet bij zijn maar we zien elkaar bij de reis en in Denemarken. En de rest natuurlijk nogmaals bedankt.  

<< Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen