Hoe gaat Flow Reizen om met foto's en filmpjes

Algemeen
Waarschijnlijk heeft onze sfeervolle website, onze kleurrijke brochures, de Flow Reizen Facebookpagina, YouTube en ander promotiemateriaal er toe bijgedragen dat je een goed beeld hebt gekregen van Flow Reizen en dat jij een reis bij ons hebt geboekt. Het maken van foto’s en filmpjes zorgen voor een goede ondersteuning van onze media om jou een zo getrouw mogelijk beeld te geven van onze organisatie. Wij gebruiken de foto’s die op de reizen, de Kennismakingsdag, de Reünie en andere Flow Reizen evenementen gemaakt worden o.a. voor onze Flow DVD, nieuwe brochures, de website en social media. Daarmee promoten wij onze reizen. Wij gaan zorgvuldig en integer om met de selectie van deze foto’s. Wij zorgen ervoor dat we alleen mooie en nette foto’s gebruiken. Alle aangeleverde foto’s en filmpjes worden op discretie geselecteerd.

Flow DVD
Tijdens onze reizen maken onze begeleiders vele sfeervolle, mooie en integere foto’s en filmpjes van alle deelnemers en alle hoogtepunten van de reis. We maken daar een leuke DVD met muziek van en daarbij ontvang je een extra CD met alle losse foto’s. De DVD/CD kost €22 en kun je bestellen tijdens het boeken van de reis óf tijdens de reis bestellen en ter plekke contant afrekenen. Wij sturen de Flow DVD binnen 3 weken na de reis op. 

Wil je NIET dat er gebruik gemaakt wordt van foto’s en/of filmpjes waarop jij staat? 
Geen probleem, als je niet in de brochure, op de Flow DVD, social media en/of website terecht wil komen, dan dien je daar zelf rekening mee te houden tijdens het maken van foto’s. Je kan bij aanvang van de reis bespreken met de begeleiding dat je niet gefotografeerd en gefilmd wil worden, dan wordt daar zeker rekening mee gehouden. Ga je toch bewust voor de camera staan, dan geef je automatisch toestemming tot het gebruik hiervan. Het is voor ons bijna onmogelijk om te achterhalen wie er op de foto’s staan en wij kunnen dan geen foto’s en/of filmpjes gebruiken ter promotie van onze organisatie. Ook kunnen we dan geen DVD’s meer maken voor de andere reizigers.

Door akkoord te gaan met onze Privacy Policy geef je toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal dat wij maken tijdens de reizen, de Kennismakingsdag, de Reünie en andere Flow Reizen evenementen.

Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen