Hoe komt ons Flow Reisprogramma tot stand

  • Ieder jaar maken we een nieuw reisprogramma voor de zomer en de winter. Dit is een mix van reizen die we al jaren aanbieden en we zorgen voor afwisseling door een paar nieuwe bestemmingen en specials in het reisprogramma te zetten. Regelmatig laten we ook oude reisbestemmingen terugkomen waar we al enkele jaren niet meer zijn geweest. Zo blijft het reisprogramma overzichtelijk en afwisselend voor iedereen.
  • Alle reizigers en begeleiders kunnen een evaluatieformulier invullen na de reis. De computer berekend de scores en daarmee kunnen wij direct zien wat er wel en niet goed is. Als een bestemming, het hotel, de maaltijden, het vervoer of de begeleiding een gemiddelde evaluatiescore krijgt die onder de 8,2 komt, dan gaan we dit bespreken en we zullen dan een beter alternatief zoeken. Je zal dan meestal zien dat dit het jaar erna is aangepast. 
  • We luisteren naar de wensen en ideeën van onze reizigers, het thuisfront en onze begeleiders. Die nemen we mee voor de nieuwe reisplanning.
  • In het voorjaar bezoeken we verschillende nieuwe locaties die we hebben uitgezocht. We willen zeker weten dat we welkom zijn en dat ze een geschikte accommodatie hebben met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. We zijn niet snel tevreden!
  • In juni gaan we de strandreizen bespreken met TUI en Corendon. We zoeken net zo lang tot we de juiste prijs/kwaliteitverhouding voor jullie hebben gevonden.
Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen