Verliefdheden en intiem zijn tijdens een reis

Dit is een gevoelig onderwerp waarop het antwoord nooit tot ieders tevredenheid zal zijn, maar waar we wel goede afspraken over moeten maken. Dat doen we om te voorkomen dat er ongewenste situaties ontstaan waar jullie of wij later spijt van krijgen. 

We vinden dat iedereen zo normaal mogelijk op reis moet kunnen gaan en daar hoort verliefdheid ook bij. Maar loodrecht hierop, hebben we ook een verantwoordelijkheid naar ouders, familie, en begeleiders toe. Die eisen terecht van ons dat we dit in goede banen leiden. Hier staat dus een enorm vergrootglas op. En daar ligt de spagaat zoals je zult begrijpen. Daarom proberen onze begeleiders de reizigers te stimuleren om , als je meer wil dan zoenen, dit fijn tot thuis te bewaren.

Dit is ons beleid:

  • Verliefdheid is geen enkel probleem. Dit is een menselijke reactie en zeker tijdens vakantie.
  • Het uiten van verliefdheid (hand-in-hand lopen, knuffelen, zoenen) is ook geen probleem, mits met wederzijds goedkeuring en met respect.
  • Een stap verder is tijdens een reis niet toegestaan. Dit is niet meer controleerbaar voor ons. We kunnen niet weten of dit met wederzijdse toestemming gebeurd en dat kan een nare nasleep krijgen als iemand achteraf spijt heeft. 
  • Wil je meer, dan bewaar dit fijn voor thuis. Daar ben je in je eigen omgeving en kun jij je eigen beslissingen nemen. Ben je echt verliefd op elkaar, dan kan dit best even wachten!
  • Stelletjes waarvan we vooraf wederzijdse toestemming hebben dat ze een kamer mogen delen, kunnen zelf hun keuze hierin maken. Dat doen ze thuis ook.  

Hoe gaat Flow Reizen hier mee om?
We geven dit aan tijdens de reizen en dit onderwerp wordt besproken tijdens de opleiding. Mannen en vrouwen slapen altijd gescheiden mits het een stelletje is en met toestemming vooraf. Let op: echt 100% voorkomen kan niet. We kunnen niet iemand de hele nacht vastbinden of een camera ophangen... Dus bespreek dit thuis ook goed want je hebt hier als reiziger zelf ook een grote verantwoordelijkheid in.  

Heb je hier vragen over, bel ons gerust, alles is bespreekbaar!

Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen