Waar vind je jouw factuur?

Zodra je bij Flow Reizen een reis geboekt hebt ontvang je van ons de boekingsbevestiging/factuur per email. Deze email wordt gestuurd naar het emailadres die je hebt opgegeven bij de algemene gegevens. Heb je ook een factuuradres opgegeven, dan wordt de factuur daar naar toe gemaild. 

Op de factuur zijn de Reisvoorwaarden en garantieregeling van toepassing. Zodra de factuur verzonden is, is er sprake van een definitieve boeking en zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Jouw Persoonlijke Account

Vanaf het moment dat de reis is bevestigd staat de factuur ook in jouw persoonlijke account en kun je deze downloaden en eventueel uitprinten. Ook kan je zien of je betaling is verwerkt bij Flow Reizen. Let op, het kan enkele dagen duren voordat jouw betaling verwerkt is. 

Hoe kun je jouw factuur bekijken?

1. Ga naar www.flowreizen.nl
2. Log in op jouw persoonlijke account
3. Ga naar 'Mijn reisgegevens' - 'Mijn toekomstige reizen'
4. Klik op 'Reisdetails'
5. Klik op de groene knop 'Factuur bekijken'

Flow Reizen denkt aan het milieu en wil graag papier besparen. Wij hebben er daarom voor gekozen om vanaf 1 januari 2022 geen papieren facturen meer per post naar jou op te sturen. Wil je toch graag een papieren factuur, dan kun je deze zelf downloaden en uitprinten via jouw persoonlijke account. Heb je geen printer, vraag dan je ouders of begeleiders of zij het voor je willen printen. 

 

Naar het overzicht
Waar vind je jouw factuur?
Waar vind je jouw factuur?

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen