Wachtwoord resetten/inloggen

Hoe log ik in op mijn persoonlijke account?

Vul bovenin op de homepage je emailadres en wachtwoord in. Je bent nu op jouw persoonlijke account.

Kun je niet inloggen? Volg dan onderstaande stappen óf kijk het instructiefilmpje:

Stap 1
Nieuw account aanmaken:
Zodra je een reis geboekt hebt, krijg je een persoonlijke account. Het emailadres, zoals dat in de algemene gegevens op jouw boekingsformulier vermeld staat, is jouw gebruikersnaam. Hiermee kun je inloggen, daarvoor moet je wel eerst een wachtwoord aanmaken. Hoe? zie stap 2.

Ik heb al een account, maar het lukt niet om in te loggen:
Het kan zijn dat door de nieuwe privacywetgeving jouw oude wachtwoord is komen te vervallen. Je zal daarom een nieuw wachtwoord moeten aanmaken. Hoe? zie stap 2.

Wachtwoord vergeten:
Ben je het eerder gemaakte wachtwoord vergeten, ook dan kan je zelf een nieuw wachtwoord aanmaken. Hoe? zie stap 2.

Stap 2
Maak zelf een nieuw wachtwoord aan via het ‘wachtwoord vergeten’ linkje onder de loginknop op de website. Vul het emailadres in en je ontvangt dan een e-mail met daarin een linkje (let op, deze link is maar beperkt geldig). Klik in de mail op deze link en ga naar stap 3.

Stap 3
Lees eerst de instructies voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord. Maak vervolgens een nieuw wachtwoord aan. Controleer met de groene vinkjes of het wachtwoord voldoet aan de eisen. Zijn alle vinkjes groen? Dan is het wachtwoord goedgekeurd.  Zorg ervoor dat je in beide vakjes hetzelfde wachtwoord ingevuld hebt en check dit door op de oogjes te klikken. Klik vervolgens op opslaan en het wachtwoord is aangepast.

Stap 4
Je kunt nu inloggen met jouw emailadres en het nieuwe wachtwoord.

Tips:

  • ​Wanneer je een nieuw wachtwoord aanmaakt, wordt jouw wachtwoord gecontroleerd of deze voldoet aan de juiste voorwaarden. Groen is ok!
  • Voordat je op “LOGIN” klikt kan je met het oogje controleren of het ingevoerde wachtwoord goed is geschreven met de juiste hoofdletters, kleine letters, cijfers en leestekens.
  • Heb je een nieuw wachtwoord aangemaakt? Noteer deze op een veilige plek zodat je later het wachtwoord makkelijk kunt terugvinden.
  • Mocht je er niet uit komen, dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken op 0495-544823. Wij helpen je dan graag verder. Openingstijden kantoor en klantenservice: Maandag t/m vrijdag van 08.30 t/m 17.00 uur
Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen