Wat houdt het zakgeldadvies in


Bij alle reizen staat een zakgeldadvies. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van je uitgavenpatroon. Met het bedrag dat wij aangeven moet je redelijkerwijs voldoende hebben om een leuke reis te maken. Maar de ene reiziger drinkt meer dan de ander, sommige willen meer souvenirs kopen dan anderen. Er zijn ook enkele reizigers die iets speciaals willen doen zoals parapenten, een helikoptervlucht enz. Dat zijn dure activiteiten en zitten daarom meestal niet in het standaard programma.

Bij de strandreizen staat een zakgeldadvies dat meestal hoger is dan andere reizen. In dit advies zijn ook eventuele excursies meegerekend. Omdat wij vinden dat alle deelnemers voor zichzelf moeten kunnen uitmaken met welke activiteiten ze mee willen doen en wat ze hieraan willen/kunnen uitgeven zijn strandactiviteiten niet inbegrepen. Zo bepaal je zelf het budget hiervoor.

Neem altijd wat meer mee voor onvoorziene kosten en bespreek eventueel met het thuisfront en onze begeleiders wat je met je zakgeld wil gaan doen, die kunnen je een handje helpen, mocht je dat op prijs stellen.

Naar het overzicht

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen