Zeer complete en toegankelijke verwenreis met een goed gevuld, actief programma vanuit het gezellige Winterberg in Sauerland!

Veel verwennerij in een NIEUW All-inclusive hotel!
Op maar 3 uurtjes rijden van de grens!

Wat wil je nog meer: alle fantastische maaltijden, snacks en drankjes bij de maaltijden en in de avond zijn inclusief! 

Vanuit dit nieuwe oergezellige en luxe verwenhotel gaan we heel het Sauerland op zijn kop zetten. Het bruisende Winterberg ligt op maar 3 uurtjes rijden van de Nederlandse grens, verstopt tussen groene heuvels en kronkelende riviertjes. In het centrum van Winterberg vind je gezellige terrassen, winkels, disco’s en een bioscoop. Daarnaast hebben wij ook een waslijst aan verrassende excursies en spannende activiteiten voor je in petto. Flow Reizen maakt er samen met jou een veelzijdige en onvergetelijke reis van. Je hoeft helemaal niet zo ver weg te gaan voor een mooi avontuur want Winterberg heeft hiervoor alles in huis! 

Dit is wat we o.a. kunnen gaan doen: 
- Zomerrodelen of karten
- Fietsen, mountainbiken, wandklimmen, kajakken of het touwbrugparcours 
- Met een professionele bobsleeër de bobbaan afdalen!
- Excursie naar de bierbrouwerij van Warsteiner
- Bezoek aan het wildpark en kasteel Wittgenstein
- Dagje pretpark Fort Fun
- Terrasjes, bioscoop of een fakkeltocht 
- Bootvaart over de Hennesee 
- Excursies naar de druipsteengrotten van Willingen en de Ramsbecke ertsmijnen

BELANGRIJKE INFORMATIE
Deze reis is voor reizigers die nog GEEN reis hebben geboekt. Heb je een andere reis geboekt en wil je omboeken, dan kost dat € 100,- omboekingskosten. Normaal is dit € 30,- Dit is omdat alle reizen vol zitten en bij omboeken moeten wij hoge annuleringskosten betalen. 

Zeker lezen voor je boekt op het tabblad Praktische informatie

Accommodatie

Winterberg is een gezellig en overzichtelijk plaatsje waar waanzinnig veel te beleven valt. Het wordt niet voor niets “het gezelligste plaatsje van het Sauerland” genoemd! 

Je overnacht in het goedverzorgde all-inclusive Enjoyhotel Sauerland in comfortabele 2-persoonskamers, allemaal met eigen sanitair. Het kan voorkomen dat er 2-persoonsbedden in staan, maar dan is er wel 1-persoonsbeddengoed aanwezig.  Er is een sfeervolle bar waar iedere avond wel iets te beleven valt zoals entertainment en live muziek. Daarnaast mag je onbeperkt gebruik maken van de buitensauna en het poolbiljart. 

Eenpersoonskamers
Een 1-persoonskamer is beperkt en op aanvraag te boeken. De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 275,-. 

Het hotel heeft een sfeervolle bar waar iedere avond wel iets te beleven valt zoals entertainment en live muziek. Daarnaast mag je onbeperkt gebruik maken van de buitensauna en het poolbiljart. 

Website: Enjoyhotel Sauerland

Activiteiten

De echte avonturiers kunnen hier helemaal uit hun dak gaan. Maar doe je liever wat meer relaxte excursies? Dat kan ook! Ter plekke stellen we met jullie een programma samen. We houden daarbij rekening met jouw persoonlijke wensen en onvoorziene omstandigheden zoals het weer. Dit programma is bij de prijs inbegrepen! 

Dit is wat we o.a. kunnen gaan doen: 
- Zomerrodelen of karten
- Fietsen, mountainbiken, wandklimmen, kajakken of het touwbrugparcours 
- Met een professionele bobsleeër de bobbaan afdalen!
- Excursie naar de bierbrouwerij van Warsteiner
- Bezoek aan het wildpark en kasteel Wittgenstein
- Dagje pretpark Fort Fun
- Terrasjes, bioscoop of een fakkeltocht 
- Bootvaart over de Hennesee 
- Excursies naar de druipsteengrotten van Willingen en de Ramsbecke ertsmijnen

Uitleg activiteitenprogramma
Wij proberen jou een waarheidsgetrouw beeld te geven van het programma. Dat betekent dat wij zo goed mogelijk beschrijven wat er allemaal in de omgeving te doen en te zien is. Maar, je zal begrijpen dat we niet altijd alles kunnen doen wat we beschrijven door tijdgebrek, beschikbaar budget, groepssamenstelling en weersomstandigheden. Het is dus een opsomming van de mogelijkheden. Je mag er vanuit gaan dat we een zo aantrekkelijk, veelzijdig en compleet mogelijk programma aanbieden. Daarnaast is het onze ervaring dat rust en relaxdagen ook thuishoren in het programma. Sterker nog, dat is heel belangrijk. Even genieten van niets doen, zonnebaden, lezen, uitrusten, enz. Dan kun je nog meer genieten van de activiteiten en excursies.

Hoe stellen wij het programma samen?
Ter plaatse verzamelen wij de mogelijkheden en natuurlijk hebben we informatie van eerdere reizen. Bij veel reizen weten daardoor wat je zeker moet gaan doen of zien.
Samen met jou bepalen we aan het begin van de reis wat we precies gaan doen. We houden daarbij rekening met het budget, persoonlijke wensen en onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld het weer. We kunnen de groep eventueel opsplitsen zodat we een goed programma op maat kunnen aanbieden. Maar let op, niet alle persoonlijke wensen zijn uiteraard haalbaar.

Wil je meer activiteiten en/of excursies doen?
Als je buiten het samengestelde programma nog meer wil ondernemen, dan zijn die kosten voor jezelf. We bekijken samen wat mogelijk is want het programma zal al vrij vol zitten. Maar is het haalbaar, dan kunnen we dat ter plekke proberen te organiseren.

Seizoensgebonden activiteiten
Sommige activiteiten zijn seizoensgebonden, het kan zijn dat ze daardoor minder vaak of niet worden aangeboden aan het begin of einde van het seizoen. Mocht dat zo zijn, dan zorgen onze begeleiders voor een goed alternatief.

Praktische informatie

Maaltijden

In dit geweldige all-inclusive hotel wordt je flink in de watten gelegd met een uitgebreid ontbijtbuffet en lunch. 

Daarnaast geniet je iedere avond van heerlijke keuzemaaltijden die voor je neus worden bereid, dus altijd vers! Het eten is zo lekker dat je iedere dag hoopt dat het weer snel etenstijd is! Je luncht of picknickt meestal onderweg.  

Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

All-inclusive formule van dit hotel
Ontvangst met een warme lunch of koffie/thee met gebak

  • Ontbijtbuffet met koffie en thee
  • Warme lunch of lunchpakket
  • Driegangen diner
  • Koffiecorner: de hele dag gratis koffie en thee
  • Dagelijks tussen 17:00 uur en 24:00 uur alle consumpties gratis (frisdranken, vruchtensappen, bieren, wijnen, jenever en Apfelkorn
  • Iedere avond vertier en entertainment, o.a. live muziek. Hierbij wordt regelmatig iets lekkers geserveerd, zoals een bittergarnituur of een hartige snack

Vervoer

Dit is een ideale reis voor mensen die overzicht en structuur wensen. Niet te lang en niet te ver, maar wel luxe en met een veelzijdig programma. 

We reizen met 9-persoonsminibusjes. Het vertrek naar Winterberg zal in de ochtend zijn. Het is een rit van ongeveer 3 uur vanaf de grens. We doen het rustig aan, dus we stoppen regelmatig onderweg. De opstapplaatsen zijn Nijmegen, Breukelen, Eindhoven, Maastricht.

Reisdocumenten
Voor deze reis heb je een geldig paspoort en/of ID-kaart nodig. Check ook altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor het meest actuele stand van zaken.

Inclusief

Begeleiding, overnachtingen, maaltijden en drankjes volgens de all-inclusive formule, activiteiten, reis- en bagageverzekering, vervoer met minibus, BTW volgens de Reisbureauregeling, verplichte bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50, Consumentenbijdrage SGR à € 5,- en fotolink

Exclusief

Annuleringsverzekering, lunch tijdens de heenreis, zakgeld en overige drankjes

Voorwaarden

1. Gratis fotolink 
Tijdens de reizen worden door onze begeleiders ieder dag foto's en filmpjes gemaakt. Na de reis mailen wij iedereen een link zodat je al deze foto's en filmpjes gratis kan downloaden!

2. Genoemde reisbedragen 
In het totaalbedrag zitten ook (mits van toepassing) de verplichte bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50, verplichte Consumentenbijdrage SGR à € 5,-, en verplichte Vliegbelasting à € 29,05.
Voorheen moest je dit ook betalen, maar werden deze bedragen pas later toegevoegd op de factuur . Hierdoor lijken de reizen een stuk duurder, maar dat is dus niet zo. 

3. Lees voordat je boekt de veelgestelde vragen om niet voor onverwachte verrassingen te staan Klik op deze link!

4. Cultuurverschillen 
Wat maakt reizen nou zo gaaf en interessant? 
Natuurlijk zijn dat o.a. het weer, de natuur, vriendschap, gave activiteiten, feesten, enz.
Maar het zet je ook aan het denken, je leert, je wordt geprikkeld en je ontwikkelt je kennis.  
De dingen kunnen dus heel anders zijn dan jij altijd hebt gedacht!

Daarom is het belangrijk dat je weet en begrijpt dat sommige dingen anders zijn dan wat je in Nederland gewent bent. En dat is mooi en waardevol. Hou bij deze reis dus rekening met andere waarden en normen, ander eten, andere smaken, een andere kijk op luxe, een andere kijk op netheid en prioriteiten. 

Datum & prijs
Vertrek: 10-09-2024 t/m 18-09-2024
Prijs: €1.699,50 volgeboekt
Reis info
Dagen: 9
Deelnemers: Min.7
Max.15
Zakgeld advies: +/- € 150,-
Locatie: Duitsland, Winterberg Enjoy, Duitsland
Opstapplaatsen:
PGB-specificatie
Begeleiding: €648,00
Kort verblijf: €613,00
Boek deze reis
Stel ons een vraag
10-09-2024 Reisnr: 91
volgeboekt

Prijs:
€1.699,50
Dagen:
9
Locatie: Duitsland, Winterberg Enjoy, Duitsland
Opstapplaatsen:
  • Nijmegen
  • Breukelen
  • Eindhoven - Zomer
  • Maastricht

Deelnemers: Min. 7
Max. 15
Zakgeld advies: +/- € 150,-

PGB-specificatie
Begeleiding: €648,00
Kort verblijf: €613,00
Bekijk deze reis
Cultuur:
Natuur:
Sport:
Structuur:
Verblijf: Hotel
Eten: All inclusive
Vervoer: Minibusjes

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen