Een onvergetelijke reis naar een van de meest sfeervolle plaatsen van Polen. Met o.a. de ruige Tatra, het aangrijpende Auschwitz en het prachtige Krakow

Wauw, wat een reis is dit! Welkom in het gastvrije Zakopane, het schilderachtige stadje aan de voet van het ongerepte Tatragebergte. Omgeven door bossen zie je overal prachtige houten huizen als in een sprookje. Het toeristische centrum is gezellig door de paardenkoetsen, de vele winkeltjes, restaurants, terrasjes en kleurrijke markten vol traditionele koopwaar. Een ideale plaats voor souvenirjagers! Ons goede en gastvrije hotel ligt op een rustige plek net buiten het centrum. Vanuit deze ideale plek gaan we jullie een ongetwijfeld onvergetelijk programma voorschotelen. 

Uiteraard ga je op een sportieve en avontuurlijke manier kennismaken met de schitterende natuur van de Hoge Tatra. Daarnaast bezoeken we de mooie stad Krakow, ook wel het Florence van het Noorden genoemd. Ook bieden we jou de mogelijkheid om de voormalige concentratiekampen Auschwitz en Birkenau te bezoeken. Dit is aangrijpend maar tegelijk een buitengewoon indrukwekkende en onvergetelijke ervaring. Het is uiteraard niet verplicht en als je dit niet wil doen, bieden we ter plekke een prima alternatief. Dus cultuur, historie, natuur, avontuur én gezelligheid op één plek, dat vind je hier in Polen! 

Een aantal mogelijkheden op een rijtje:
- Excursie naar de historische centra van Krakow en Dresden (beiden Unesco) 
- Dagtocht naar de musea van Auschwitz en Birkenau (Unesco) 
- Dagtocht Nationaal Park Hoge Tatra 
- Vlotvaren op de Dunajec
- Mountainbiken, bergwandelen, paardrijden
- Aquapark, zwemmen en luieren 
- De skischans en de kleurrijke toeristische markt Zakopane 
- Openluchtmuseumdorp Chocholow

Accommodatie

Zakopane ligt in het idyllische Podhale-dal, aan de voet van het Hoge-Tatragebergte. Het goede 3-sterrenhotel is gebouwd in typische Podhale-stijl, dus met veel natuursteen en kunstig houtsnijwerk. Je slaapt op mooie 2- en 3-persoonskamers met eigen sanitair, satelliet-tv en internetverbinding. In het hotel zijn een gezellige bar, een goed restaurant, een wellnessruimte met verschillende sauna’s, een jacuzzi, een fitnessruimte, een zwembad, een squashbaan en biljarts aanwezig. 

De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 200,- en alleen op aanvraag te boeken.

Hotel website: Hotel Skalny
Hotel heen en terugreis : Ibis Dresden Kesselsdorf

Activiteiten

Ter plekke stellen we gezamenlijk een compleet programma samen. We houden daarbij rekening met individuele wensen, zodat je het voor jezelf zo actief of relaxed kunt maken als je wilt. Dit programma is bij de prijs inbegrepen!

Een aantal mogelijkheden op een rijtje:
- Excursie naar de historische centra van Krakow en Dresden (beiden Unesco) 
- Dagtocht naar de musea van Auschwitz en Birkenau (Unesco) 
- Dagtocht Nationaal Park Hoge Tatra 
- Vlotvaren op de Dunajec
- Mountainbiken, bergwandelen, paardrijden
- Aquapark, zwemmen en luieren 
- De skischans en de kleurrijke toeristische markt Zakopane 
- Openluchtmuseumdorp Chocholow

Uitleg activiteitenprogramma
Wij proberen jou een waarheidsgetrouw beeld te geven van het programma. Dat betekent dat wij zo goed mogelijk beschrijven wat er allemaal in de omgeving te doen en te zien is. Maar, je zal begrijpen dat we niet altijd alles kunnen doen wat we beschrijven door tijdgebrek, beschikbaar budget, groepssamenstelling en weersomstandigheden. Het is dus een opsomming van de mogelijkheden. Je mag er vanuit gaan dat we een zo aantrekkelijk, veelzijdig en compleet mogelijk programma aanbieden. Daarnaast is het onze ervaring dat rust en relaxdagen ook thuishoren in het programma. Sterker nog, dat is heel belangrijk. Even genieten van niets doen, zonnebaden, lezen, uitrusten, enz. Dan kun je nog meer genieten van de activiteiten en excursies. 

Hoe stellen wij het programma samen?
Ter plaatse verzamelen wij de mogelijkheden en natuurlijk hebben we informatie van eerdere reizen. Bij veel reizen weten daardoor wat je zeker moet gaan doen of zien.Samen met jou bepalen we aan het begin van de reis wat we precies gaan doen. We houden daarbij rekening met het budget, persoonlijke wensen en onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld het weer. We kunnen de groep eventueel opsplitsen zodat we een goed programma op maat kunnen aanbieden. Hou er rekening mee dat er altijd enkele vrije dagen bijzitten. Die dagen gebruiken we om te relaxen. Maar heb je energie over, dan kunnen we op die dagen altijd bekijken of we iets extra’s kunnen inlassen.
Wil je buiten het besproken programma (en het beschikbare budget) extra activiteiten gaan doen, dan zijn die meerkosten voor jezelf. 

Praktische informatie

Maaltijden

Ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen. Drankjes zijn voor eigen rekening. Het uitgebreide ontbijt en de heerlijke diners nuttigen we in het hotel. Lunchen of picknicken doen we onderweg, want we zullen veel op pad zijn.

Vervoer

We reizen met 9-persoons minibusjes. We vertrekken op de heen- en terugreis in de ochtend naar Duitsland (Dresden) voor een tussenovernachting. We stoppen iedere twee uur en wisselen dan van chauffeur. De opstapplaatsen zijn Nijmegen, Breukelen, Eindhoven en Maastricht. Let op, de heen- en terugreis zijn 2 lange, maar mooie reisdagen.

 

Inclusief

Begeleiding, maaltijden, overnachtingen, activiteiten, reis- en bagageverzekering, vervoer met minibus, BTW volgens de Reisbureauregeling

Exclusief

Annuleringsverzekering, lunch tijdens de heenreis, zakgeld, drank, verplichte bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50

Datum & prijs
Vertrek: 09-07-2020 Prijs: €1.669,00 geannuleerd
Reis info
Dagen: 12
Deelnemers: Min.7
Max.7
Zakgeld advies: +/- € 200,-
Locatie: Zakopane, Polen, Polen
Opstapplaatsen:
PGB-specificatie
Begeleiding: €720,00
Kort verblijf: €452,00
Boek deze reis
Vertrek: 31-07-2020 Prijs: €1.669,00 geannuleerd
Reis info
Dagen: 12
Deelnemers: Min.7
Max.15
Zakgeld advies: +/- € 200,-
Locatie: Zakopane, Polen, Polen
Opstapplaatsen:
PGB-specificatie
Begeleiding: €720,00
Kort verblijf: €452,00
Boek deze reis
Alternatieven

Er zijn geen alternatieve reizen gevonden

Stel ons een vraag
Cultuur:
Natuur:
Sport:
Structuur:
Verblijf: Hotel
Eten: Halfpension + lunch
Vervoer: Minibusjes

Heb je een vraag of wil je ook een brochure van Flow Reizen ontvangen? Klik op onderstaande button

Neem contact op met Flow Reizen